2:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.04.2018 17:00

18.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Benešov remizoval podruhé za sebou


Branky


0

Bospor ukončil sérii čtyř porážek v řadě a první jarní bod získal v Dolním Benešově, který by v případě vítězství v dohrávce 18. kola poskočil do čela tabulky. Bohumíňáci předvedli výkon s neporovnatelně vyšší kvalitou než v neděli v Kozlovicích. Hosté dokonce chvíli i vedli, pak zase během pár okamžiků prohrávali, ovšem nakonec dosáhli na zaslouženou remízu.

Trenér Marek Poštulka postrádal zraněnou brankářskou jedničku Jakuba Švrčinu a v sestavě se tentokrát nepustil do žádných experimentů – Richard Vaclík se tak vrátil do zálohy, Adam Leibl se posunul opět na post stopera, po dlouhé době se v týmu Bosporu objevil Petr Šiška i uzdravený Milan Halaška. A hostující celek jakoby to nakoplo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nejprve Vaclík zkusil štěstí z trestného kopu, brankáře Kozla ale nenachytal. Snad jen jediný krůček pak chyběl k zakončení Jakubu Padýchovi po centru Jana Ference a František Hanus zase z 18 metrů těsně tři tyče minul. Po půlhodině se zdálky opřel do mičudy znovu agilní Vaclík a Kozel si asi pořádně oddychl, že ránu vytlačil na brankovou konstrukci.

 

Domácí favorit zahrozil poprvé až ve 38. minutě, kdy na zadní tyči nepřesně zakončil Labuda. Jenže Dolní Benešov první nezdar vyburcoval a rázem bylo před bohumínskou brankou živo. Během chvíle dvakrát mužstvo podržel gólman Lukáš Baráni, který vyhrál své minisouboje s domácím Pecuchem. Těsně před pauzou si Labuda pohrál s obránci, ale trefil jen boční síť.

 

Jestliže v Kozlovicích nezvládl Bospor vstup do druhé půle, tak ve středeční dohrávce se mu tato pasáž povedla náramně. Po brejku centroval z pravé strany Vaclík a Padých měl prostoru, aby stehnem z malého vápna poslal balón do sítě – 0:1! Hosty mrzelo, že do úspěšného konce nedotáhli pár brejků, pak přežili hlavičku Rychnovského po trestném kopu, kdy míč skončil vedle, a litovali, že v 57. minutě po sóle Leibla nenachytal Kozla přízemní ranou F. Hanus.

 

Pak už tlak Dolního Benešova zesiloval. Baráni po rohu zvládl nejen přízemní střelu z chumlu hráčů před sebou, ale nepřekonal jej ani z dorážky Pecuch. V 71. minutě ještě zneškodnil také tutovku Haase, ale za pár vteřin stejný hráč rozehrál parádně standardní situaci, po níž balón propadl do sítě – 1:1. A dvě minuty na to po centru ze strany Adamík otočil skóre – 2:1.

 

Bospor se však nenechal zaskočit. Hosté vybojovali roh, po kterém Vaclík míč posadil přesně na přední tyč na hlavu Halašky a Kozel neměl nárok – 2:2! Závěr byl však hektický i proto, že Vaclík viděl dvě žluté karty během tří minut a Bospor končil v deseti. Domácí tlačili, Baráni ovšem parádně zneškodnil hlavičku Býmy a v dlouhém nastavení pokus Adamíka poskočil na horní konstrukci hostující branky.

 

zdroj: http://www.fotbalbohumin.cz



Sestavy


FC Dolní Benešov
J. Kozel [-] - M. Pecuch [-] , M. Strakoš [-] , O. Haas [-] , F. Labuda [-] , T. Gebauer [-] , M. Hartmann [-] (63. D. Mlýnek [-] ) , T. Moravec [-] , J. Romaněnko [-] (68. O. Adamík [-] ) , J. Býma [-] , D. Rychnovský [-]

FK Bospor Bohumín
L. Baráni [-] - A. Leibl [-] , R. Košťál [-] , M. Jakubov [-] (46. J. Nowinski [-] ) , P. Šiška [-] - F. Hanus [-] (86. M. Hanus [-] ) , R. Vaclík [-] , D. Palej [-] , J. Ferenc [-] , M. Halaška [-] - J. Padych [-] (65. D. Jatagandzidis [-] )

ŽK: 69. O. Adamík - 73. F. Hanus , 78. J. Ferenc , 79. R. Vaclík . ČK: 81. R. Vaclík .
Počet diváků: 124. Rozhodčí: Duda Radim - GALÁSEK Michal, LAŠTUVKA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.