1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2018 17:00

17.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výhra v derby Havířov do MSFL neposunul


Branky


7

Jelikož vyhráli i naši největší konkurenti, raduje se z postupu Dolní Benešov. Lokomotiva padá do krajského přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oběma týmům šlo o hodně, ale ani jeden neměl vše ve svých rukách a musel spoléhat na pomoc dalších týmů. Od počátku jsme měli více ze hry, ale naše akce končily daleko před brankou domácích. Zdlouhavé rozehrávce do stran chyběl moment překvapení. Petrovičtí se pokoušeli o jednoduchý a rychlý přechod. Jelikož se utápěli v nepřesnostech, diváci velkou šanci v první půli neviděli.

Ve druhé půli jsme pokračovali v tlaku a začali otvírat obranu. Toho mohli domácí využít. Patrně rozhodující byl samostatný únik Hanuska, kterého zastavil na poslední chvíli fantastickým návratem stoper Jakub Hottek. Pak se dostal zas obranu střídající Patrik Chlopek. Se šancí nenaložil napoprvé nejlépe, ale míč se k němu odrazil zpět a havířovský hráč ho dokázal u tyče procpat přes bránícího hráče i brankáře do sítě – 0:1.

Lokomotiva  nesložila zbraně. Její hru znatelně zvedl příchod Christophera Bibaka. Velkou šanci spálil po málo vídaném uvolnění Hanusek a pak udeřilo na druhé straně. Förster se trefil přesně k tyči a domácí šance na záchranu klesly k nule. Petrovičtí věděli, že jejich hlavní konkurent prohrává a vítězství by je zachránilo, ale ve zbývajícím čase stačili jen korigovat na konečných 1:2. To je poslalo definitivně do krajského přeboru, ale nám výhra k postupu nestačila. Uspěl totiž lídr divize Dolní Benešov v Hranicích i Kozlovice ve Slavičíně. Nám patří celkově třetí místo, jen bod za celkovým vítězem. S Kozlovicemi pak máme stejně bodů, ale horší vzájemné zápasy.



Sestavy


TJ Lokomotiva Petrovice
R. Mrozek [-] - D. Gill [-] , T. Bajzath [-] , -. Mbayi [-] (87. P. Chwastek [-] ) , T. Hujo [-] , V. Bujok [-] - J. Urban [-] , P. Czyž [-] , M. Žyla [-] (64. C. Bibaku [-] ) - D. Hanusek [-] - J. Hoffmann [-]

MFK Havířov
R. Smětak [-] - M. Igbinoba [-] , J. Hottek [-] - B. Förster [-] (88. A. Sedláček [-] ) , J. Klejnot [-] , M. Matušovič [-] (44. P. Chlopek [-] ) , T. Wojnar [-] (77. K. Skoupý [-] ) , P. Zupko [-] , L. Skoupý [-] - M. Lišaník [-] , T. Omasta [-]

ŽK: 18. D. Hanusek , 44. J. Urban , 57. C. Bibaku - 57. P. Chlopek , 87. L. Skoupý , 88. K. Skoupý . ČK: D. Hanusek .
Počet diváků: 235. Rozhodčí: Richtár Jaromír - MACRINEANU Jiří, ŠIMEČEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích