2:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2018 17:00

16.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vydřená výhra Havířova


Branky


12

V zápase se Vsetínem se obával Havířov o výhru do poslední minuty. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned první povedená akce skončila gólem. Do vsetínské sítě dopravil míč hlavou Tomáš Omasta – 1:0. Naše rychlé vedení hosty nepoložilo. Ve středu pole se Indiánům vyrovnali a využívali každou příležitost k ohrožení naší branky. Dlouho jsme jim ale větší šanci nedovolili a naopak udeřili podruhé. Další povedenou akci zakončil pohotově Pavel Zupko – 2:0. Ani dvoubrankový rozdíl se na hře Vsetínských nepodepsal negativně. Za snahu se dočkali odměny v podobě snížení stavu. Martin Mydlář se rozeběhl ve 35. minutě jednoduše středem k havířovské brance, bez většího odporu se dostal k zakončení a sám nakonec uspěl s dorážkou.  I když jsme působili fotbalověji, byli jsme rádi, že hosté v první půli nepotrestali žádnou naší chybu.

 

Ve druhé části vsetínští fotbalisté nadále usilovali o vyrovnání. Zápasu tím pádem nechyběl náboj. S přibývajícím časem rostla nervozita v našich řadách, takže o zajímavé okamžiky určitě nebyla nouze. Hosté se snažili sympaticky vyrovnat našim borcům ve všech směrech a bojovali do poslední minuty. Jenže narazili na odhodlaný tým, který přes občasné výpadky v bojovnosti určitě neztrácel a došel k cenné výhře, při které mu v jednom případě pomohla i branková konstrukce. To jen potvrdilo to, že štěstí přeje připraveným.

 

Při zaváhání Dolního Benešova s rezervou Opavy jsme se posunuli na druhé místo a na vedoucí Ústí ztrácíme nadále jen tři body.

 

zdroj: http://indianihavirov.cz



Ohlasy k zápasu


MFK Havířov
Miroslav Matušovič (trenér): „Začali jsme dobře a dali rychle dva góly. Jenže pak jsme pro mě nepochopitelně přestali hrát svojí hru. Místo toho, abychom hráli s míčem rychle od nohy, na málo doteků a užili si to, tak jsme začali hrát komplikovaně, na hodně dotyků a pomalu. Přesně naopak, než jsem si představoval. Nicméně jsme vyválčili tři body, a ty se počítají, protože se začíná hrát o všechno. Já doufám, že se z toho poučíme,“




Sestavy


MFK Havířov
R. Smětak [-] - J. Hottek [-] , M. Igbinoba [-] , P. Chlopek [-] (70. K. Skoupý [-] ) - P. Zupko [-] , T. Wojnar [-] (82. M. Baran [-] ) , L. Skoupý [-] , J. Klejnot [-] , B. Förster [-] (90. A. Sedláček [-] ) - M. Lišaník [-] , T. Omasta [-]

FC Vsetín
J. Eliáš [-] - J. Maček [-] (70. R. Zuzaňák [-] ) , M. Mydlář [-] , L. Matůš [-] , D. Dulík [-] - R. Bublák [-] , P. Naňák [-] , M. Jaroš [-] (19. J. Stuchlík [-] ) , V. Surovec [-] , J. Foltýn [-] - P. Hořelica [-]

ŽK: 55. L. Skoupý , 71. J. Hottek , 82. T. Wojnar , 88. B. Förster , 90. R. Smětak - 24. P. Naňák , 39. J. Stuchlík , 63. J. Foltýn , 72. D. Dulík .
Počet diváků: 208. Rozhodčí: KOSTELNÍK Tomáš - ŠIMONÍK David, POLÁČEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Jakub Eliáš
Tip experta: remíza

Havířov je pro mě od začátku největší favorit na postup a pokud na něho myslí, musí vyhrát za 3 body. To by nám mohlo vyhovovat … s Havířovem jsme v minulosti hráli vyrovnané zápasy a určitě tam nejedeme na výlet. Chceme potvrdit formu z posledních zápasů a věřím, že minimálně neprohrajeme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích