0:1
(0:0)
49. M. Vyka
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2018 17:00

16.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jeseník doma padl s Hranicemi


Branky


49. M. Vyka
12

Na nepovedenou středeční dohrávku bude muset jesenické mužstvo co nejdříve zapomenout.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Špatný zápas, špatný výkon. Na jesenický stadion si našly cestu obvyklé dvě stovky diváků a oba týmy jim nenabídly příliš mnoho fotbalové zábavy. Hlavně první poločas byl v podání obou soupeřů čekáním na konec. Když chtěl Jeseník v druhé půli konečně začít hrát fotbal, dostal gól a na odpověď se nezmohl.

Úvodní nudné šachy rozčísla v 15. minutě skvělá individuální akce Furika, který si hlavou obhodil svého „hlídacího psa“ a bez přípravy napálil míč do břevna. Bohužel podobných světlých momentů bylo velmi málo. Na konci poločasu měli velkou šanci hosté, když Pecha hlavičkoval těsně nad.

Jeseník začal aktivněji druhý poločas, ale po čtyřech minutách sám inkasoval, když načechraný míč k zadní tyči poslal hlavou do sítě Vyka. Tento moment konečně otevřel stavidla útočnějšímu fotbalu. Domácí si vytvořili souvislejší tlak okolo šedesáté minuty a vrcholem náporu bylo Furikovo nebezpečné zakončení – tentokrát do tyče. Hranice odpověděly tvrdou přízemní střelou, kterou na čáře kryl Červenka a ještě větší možnost k vítězné pojistce měli hosté v 72. minutě, kdy se ocitli před prázdnou brankou, ale tutovou šanci zakončili do břevna a následnou dorážku mimo. Největší příležitost k vyrovnání připravil z přímého kopu Řezníček, jehož technický nákop za obranu našel volného Marcinova a ten z voleje pálil těsně vedle.

Ještě jeden vzrušující moment přineslo toto utkání: v 81. minutě Mlynář fauloval hostujícího hráče, hranický Vyka šel oplácet a moc nescházelo k hromadné potyčce hráčů. Z incidentu vyšel Jeseník se dvěma žlutými kartami a Hranice přišly o vyloučeného Vyku za nesportovní chování. Závěrečnou přesilovku ale domácí nevyužili, závěrečný pokus o tlak byl křečovitý a bez nápadu.

Domácí prohrou jsme si zkomplikovali situaci v boji o záchranu, zvlášť když nás nyní čeká série těžkých zápasů v Dolním Benešově, v Opavě a doma s Novým Jičínem.

 

zdroj: http://www.fotbaljesenik.cz



Sestavy


FK Jeseník
J. Červenka [-] - D. Macura [-] (54. V. Keltner [-] ) , J. Řezníček [-] , D. Marcinov [-] , J. Mráz [-] (46. P. Kysela [-] ) , J. Vavrač [-] , B. Mlynář [-] , M. Furik [-] , J. Minka [-] , J. Karakasidis [-] , A. Bříza [-]

SK Hranice
J. Tomečka [-] - D. Pecha [-] , J. Nehyba [-] (90. P. Motloch [-] ) , P. Šišlák [-] (77. D. Kuchař [-] ) , L. Lasovský [-] , P. Křenek [-] (70. P. Vladař [-] ) , M. Kuchař [-] , M. Vyka [-] , R. Kundrát [-] , T. Čáp [-] , P. Kovařčík [-]

Počet diváků: 224. Rozhodčí: MANKOVECKÝ Tomáš - TRIGAS Paskal, KOZUBÍK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Jakub Eliáš
Tip experta: výhra hostů

Souboj z dolní poloviny tabulky, tady zkusím překvapení a výhru Hranic.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: remíza

Tip: výhra domácích