0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2018 17:00

16.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Foto: Život je jen náhoda, jednou jsi dole podruhé nahoře ….


Branky


12
Slova nesmrtelné písně Voskovce a Wericha jsou charakteristická pro poslední dvě divizní utkání domácích fotbalistů! Po nedělní euforii z vítězství na hřišti lídra divizní tabulky to dnes byl fotbalový smutek…. Až v 10. jarním kole padla neporazitelnost domácí „divizní štiky“! Jak k tomu došlo? 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté poslali první varování domácím už ve 4. minutě, bleskový protiútok Vrány však skončil těsně vedle pravé tyče. Po čtvrthodince dali o sobě vědět i domácí. V 16. minutě po rohovém kopu Haase stačil zkrotit střelu Labudy brankář Vyklický. Do černého se netrefil ani Hartmann v 18. minutě po povedeném sólovém nájezdu. Branka hostů taky odolala ve 22. minutě, když svůj slalom zakončil Pecuch přihrávkou na nabíhajícího Adamíka, ale toho zradila střelecká muška. Rušno bylo v následujících minutách před brankou domácích. Ve 25. minutě vyrazil Hampel dělovku Bergera na rohový kop. Ve 30. minutě minula střela Sochy podél celé branky svůj cíl. Ve 33. minutě pálil Rychlý z dobré pozice těsně nad! Domácí kontrovali ve 36. minutě střelou Labudy z přímého kopu, ale ta skončila jenom na boční síti už překonaného Vyklického. O minutu později měl vychýlenou mušku domácí Strakoš. Hosté poprvé jásali ve 39. minutě. Jako úhoř se protáhnul domácí obranou Strnad a Hampel byl bez šance – 0:1! 

 

Do druhého poločasu vstoupili domácí s cílem rychle vyrovnat. Ve 48. minutě pálil Býma z přímého kopu těsně vedle pravé tyče. V 50. minutě minula táhlá střela Pecucha o pověstný chlup levou šibenici. V 51. minutě našel po dalším bleskovém brejku hostů Socha nabíhajícího Strnada, ale ten prázdnou branku netrefil…. Blízko druhému gólu byli hosté v 56. minutě, střela Swiecha z přímého kopu skončila na zdi domácích. Časomíra se zastavila na 66. minutě a hosté jásali. Pumelice Bergra se odrazila od hrudi brankáře Hampla a Strnad se radoval ze svého druhého gólu – 0:2! Nad domácími se stahovaly černé mraky. Naděje domácích na bodový zisk se rozplývaly jako dým! Konečnou podobu výsledku dal v 70. minutě Helebrand, který neomylným lobem potrestal chybu domácí obrany – 0:3!!! Ve zbývajících minutách vzrušily ochozy ještě dvě akce. V 75. minutě odmítnul svůj „hattrick“ Strnad, který nepřetavil v gólovou radost ukázkovou přihrávku Musila. Domácí se neradovali ani z čestného gólu v 84. minutě, rozhodčí Mojžíš byl jiného názoru….      

Autor: Petr Krömer



Ohlasy k zápasu


FC Dolní Benešov
Domácí trenér Marcel Melecký: Kdo by nechtěl potvrdit bodový zisk na hřišti soupeře i doma? My jsme to chtěli, ale náš soupeř nás porazil naší zbraní, rychlými brejky, které taky dokázal proměnit v góly. Sportovně přiznáváme, že dravé mládí vyhrálo zaslouženě. Na špici divizní tabulky to tak dále vře víc a víc!

SFC Opava B
Hostující trenér – Lukáš Černín: Dnešní utkání se nám náramně vydařilo. Našim mladým, běhavým hráčům velmi svědčilo velké hřiště a mimořádně jsme využili gólově několik brejkových bleskových protiútoků. Z vítězství máme pochopitelně velkou radost!



Sestavy


FC Dolní Benešov
D. Hampel [-] - J. Býma [-] , M. Pecuch [-] , O. Haas [-] , F. Labuda [-] , D. Rychnovský [-] , M. Hartmann [-] , O. Adamík [-] (64. D. Skroch [-] ) , T. Moravec [-] , J. Romaněnko [-] (37. M. Strakoš [-] ) , T. Gebauer [-] (71. D. Mlýnek [-] )

SFC Opava B
J. Vyklický [-] - P. Hurta [-] (46. O. Večerek [-] ) , J. Kolísek [-] , M. Vrána [-] (68. T. Fusek [-] ) , M. Musila [-] , M. Socha [-] , V. Berger [-] , A. Helebrand [-] , A. Rychlý [-] , J. Swiech [-] , P. Strnad [-] (77. R. Litwiak [-] )

ŽK: 56. T. Moravec , 78. F. Labuda , 88. D. Rychnovský - 45. P. Strnad , 57. A. Helebrand , 63. O. Večerek .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: Mojžíš Jakub - ŠIŠTÍK Petr, ČERNOEVIČ Alexandr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Jakub Eliáš
Tip experta: výhra domácích

Dolní Benešov posilněn výhrou z Ústí doma nezaváhá a mladíky z Opavy porazí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích