0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2017 14:00

14.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jičínu stačil poločas


Branky


0

 

Poté, co se domácí radovali v předzápasovém Bulletinu z vítězství v minulém kole na hřišti posledních Petrovic, se netajili získat i domácí skalp nad soupeřem, kterému se ve Frýdlantu docela daří, když tady například, sice až na pokutové kopy, vyhráli i v předkole letošního ročníku Poháru MOL Cup.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Ve velmi silném větru začali sice lépe hosté, kteří si hned v úvodní minutě vybojovali rohový kop, ale za sedm minut na to už mohli i prohrávat, pokud by stoper Malina nevykopl míč z brankové čáry po střele Šiguta.

 

To ale bylo ze strany domácích v podstatě za celou následnou půlhodinku prvního poločasu z nebezpečných akcí vše. 

 

To hosté, vycházející od začátku a vlastně i po celý zápas z koncentrované obrany. se brzy na to dostali do vedení.

 

To když se Farkas trefil z poměrně velké dálky a i za pomocí větru. Míč se snesl za záda, mimo branku, postaveného Prepsla. Dvanáctá minuta a bylo to - 0:1.

 

Hosté stále dobrou kombinační a útočnou hrou neustále zaměstnávali domácí obranu, z čehož vyprodukovali i velkou šanci, kterou po akci Juříčka a Opatřilově přihrávce  neproměnil z dobré pozice na hranici pokutového území Staněk. Míč z jeho kopačky mířil vedle branky.

 

O herní převaze hostí svědčí skutečnost, že domácí vystřelili  na Tichánkovu branku až po třiceti minutách hry z kopačky Chlebka, ale vysoko nad.

 

Brzy poté, co domácí obrana odvrátila nebezpečnou situaci po přímém kopu Farkase, přišel druhý zásah do domácí branky. O ten se postaral, po předcházející krásné a rychlé kombinační akci, Staněk, který zúročil střelou z hranice pokutového území nezištnou kolmou přihrávku  od Pyclíka - 0:2.

 

Pak ještě po centru Wolfa mohl přidat Kalich třetí trefu, ale jeho střela v pádu mířila těsně vedle branky a šlo se do šaten.

 

 

Jak hosté první půli skončili, tak i před velkou návštěvou třistaadvaceti diváků, zahájili druhou část utkání, když po pěti minutách hry se dostal míč od Švece na Pyclíka, jehož bombu však gólman Prepsl v pádu vyrazil.

 

Pak po ztrátě míče hostí na půlící čáře sice přišlo sólo domácího Šafnera, s nímž si však koncentrovaná obrana hostí poradila.

 

Trochu se zdálo, že by se domácí mohli dostávat pomoci nakopávaných dlouhých míčů před šestnáctku hostí, ale ty skončily buď až za brankovou čárou anebo si s nimi obrana hostů vcelku bez problémů poradila.

 

Do velmi slibné šance se dostal po pětadvaceti minutách hry Kalich, jehož technická střela po přihrávce od Opatřila, kterou chtěl překonat vyběhnutého brankáře, mířila  daleko vedle.

 

S ubývajícími minutami zápasu se domácí snažili stále více tlačit před šestnáctku hostí, z čehož vyvstala čtvrthodinky před koncem vlastně jejich první velká gólová šance Šafnera se střídajícím Markem, kterou však obrana hostí i s námahou vyřešila.

 

Chvíli na to se vyznamenal Tichánek, který bravurně vyrazil hlavičku Dvořáka po přímém kopu.

 

Když domácí nevytěžili nic ani z pěti rohových kopů po sobě a na druhé straně už v samotném závěru vychytal Prepsl po rychlém brejku šanci   Pyclíka, mohli se hosté radovat ze zcela zaslouženého prvního letošního vítězství na hřišti soupeře.

 



Ohlasy k zápasu


1. BFK Frýdlant nad Ostravicí
Martin Šrámek, trenér: Zápas sice pro nás nezačal špatně a mohli jsme jít i do vedení, ale my se celou sezónu potýkáme s neproměňováním šancí, i když dnes jsme jich moc neměli. Za posledních šest zápasů jsme dali pouze tři branky a to je opravdu málo. Musím ale uznat, že nám to dnes vůbec nešlo a soupeř byl lepší. Vůbec se nám nedařilo, míče nám odskakovaly, soupeř byl důraznější a u všeho byl dříve. Dnes to prostě nešlo celému týmu, měli jsme těžké nohy a byli málo ve hře. Doma jsme doposud získali méně bodů než venku a hlavně se trápíme střelecky. Vždyť náš nejlepší střelec dal čtyři góly a druhý v pořadí jen dva. Jiné zápasy jsme si aspoň ty šance vytvořili, ale dnes to bylo hodně slabé. Nyní nás čeká Šternberk a jak říkám, venku se nám daří lépe než doma, tak uvidíme. Tabulka je hodně vyrovnaná a my musíme ještě ve dvou zbývajících utkáních nějaké body urvat. Zdroj: 1.BFKF

FK Nový Jičín
Pavel Hajný, trenér: Jsem spokojený, protože jsme navázali na výkon z Dolního Benešova. Zkraje zápasu jsme přežili domácí závar a hodně nás uklidnila krásná vedoucí branka. Soupeře jsem pak nepouštěli do větších šancí a po krásné kombinační akci jsme přidali druhý gól. Ve druhém poločase jsme očekávali domácí tlak, ale až na jeden závar jsme to zvládali velmi dobře a hru jsme kontrolovali. Vyhráli jsme zaslouženě.



Sestavy


1. BFK Frýdlant nad Ostravicí
O. Prepsl [-] - M. Střižík [-] , O. Dvořák [-] , O. Škorik [-] , J. Hrdlička [-] , Š. Křiva [-] - M. Chlebek [-] (46. D. Marek [-] ) , J. Svatonský [-] (46. D. Kučera [-] ) , R. Šafner [-] - D. Fromelius [-] , M. Šigut [-] (66. J. Mandičak [-] )

FK Nový Jičín
J. Tichánek [-] - O. Malina [-] , D. Javorek [-] , M. Kiss Farkas [-] - J. Opatřil [-] (86. M. Fertál [-] ) , J. Kalich [-] , T. Wolf [-] , J. Juříček [-] , M. Švec [-] , M. Staněk [-] (81. J. Hruška [-] ) - O. Pyclík [-] (89. F. Nippert [-] ) -

Počet diváků: 320. Rozhodčí: VOJÁČEK Milan - KULIČKA Radek, PODHAJSKÝ Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.