1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2017 10:15

13.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opava obrala domácí Havířov o vše


Branky


0

 

Utkání začalo s téměř hodinovým zpožděním. Oba celky už se domluvily kvůli silnému větru na přeložení utkání, ale pak se počasí umoudřilo a zápas se odehrál. Někteří hráči soupeře se dokonce museli vracet, když už Havířov opustili.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Z oficiálního zápisu rozhodčího: Utkání bylo zahájeno v 11:00. Při kontrole HP v 9h byla HP velmi podmáčená, hrozil by neregulérní průběh utkání a zranění hráčů. Kolem 10h došlo k výraznému zlepšení počasí i kvality HP- stav HP byl uznán za způsobilý. Po vzájemné dohodě vedoucích obou družstev bylo utkání zahájeno v 11h.

 

Zápas samotný to, ale nijak neovlivnilo. Od první minuty se hrál velmi zajímavý a kvalitní fotbal. Hosté měli více šancí, ale do vedení šel Havířov. Boris Förster nejdříve předvedl skvělé sólo, které zastavili hosté jen faulem, a poté sám poslal parádní střelou míč z přímého kopu do sítě – 1:0.

 

Opavští se snažili o srovnání a byli aktivní, ale dvakrát trefili jen brankovou konstrukci.

 

 

 

 

 

 

Ve druhé části se nad stadionem opět zatáhlo a za silného deště se museli všichni hráči vyrovnat s nesmírně těžkým terénem.

 

Hosté se dočkali vyrovnání 66. minutě, když také udeřili z přímého kopu. Jurečka 1:1.

 

Pak měli hosté více ze hry, ale i tak si domácí vypracovali tři obrovské šance. Když se dvakrát odmítl zapsat do střelecké listiny současně nejlepší střelec Havířova, Lukáš Skoupý.

 

A hosté trestali to dokonale.

 

V 78. minutě poslal hosty do vedení Roman Litwiak. 1:2.

 

Domácím se už výsledkem nepodařilo nic udělat a ke všemu v 89. minutě uviděl červenou kartu Petr Lisický – viz. oficiální zápis rozhodčího: Vyjádření k vyloučení:
68.min.- 1.ŽK- NCH- zmaření slibně se rozvíjející útočné akce soupeře úmyslným hraním míče rukou. Hráč H č.11 se ze své poloviny HP snažil přihrát míč nákopem (směrem k bráně D) na své spoluhráče, kteří se nacházeli zhruba na středové čáře. Hráč D č.5, který se nacházel cca. 3-4 metry před hráčem H č.11, vědomě vystrčil ruku, letící míč zachytil a zmařil tak slibně se rozvíjející akci soupeře.
89.min.- 2.ŽK/ČK- NCH- hráč použil vůči soupeře výhružná a provokativní gesta. Na hranici PÚ hostů byl nařízen PVK ve prospěch hostů za vražení. Po nařízení PVK se hráč D č.5 rozběhl k jednomu z hostujících hráčů a zaťatou pěstí se před ním napřáhl a naznačil, že ho chce udeřit pěstí- ke kontaktu hráčů nedošlo.
Vyloučený hráč, vědom si svého přestupku, urychleně a spořádaně opustil prostor hřiště.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


MFK Havířov
Miroslav Matušovič, trenér: Určitě to byl zajímavý zápas, kterému by ale víc slušela remíza. Nás musí mrzet hlavně promarněné šance za stavu 1:1. Aspoň jeden gól z těchto příležitostí prostě dát musíme, jinak se nám to takhle vymstí.




Sestavy


MFK Havířov
R. Smětak [-] - P. Cigánek [-] , D. Bialek [-] , P. Lisický [-] - M. Matušovič [-] , P. Zupko [-] , T. Omasta [-] (59. M. Švábík [-] ) , L. Skoupý [-] , J. Klejnot [-] , B. Förster [-] - M. Lišaník [-]

SFC Opava B
K. Lasák [-] - P. Hurta [-] , J. Kolísek [-] , V. Jurečka [-] (89. M. Vrána [-] ) , A. Rychlý [-] , V. Mozol [-] , A. Helebrand [-] (69. R. Litwiak [-] ) , M. Hrabina [-] , M. Socha [-] (69. P. Strnad [-] ) , M. Helebrand [-] , J. Swiech [-]

ŽK: 68. P. Lisický , 90. M. Matušovič - 20. P. Hurta , 84. M. Helebrand . ČK: 89. P. Lisický .
Počet diváků: 136. Rozhodčí: KOTALA Filip - MANKOVECKÝ Tomáš, ČERNOEVIČ Alexandr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.