1:1
(1:1)
32. O. Haas
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2017 14:30

12.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po fotbalové bitvě vede divizi Dolní Benešov


Branky


0

Deštivá neděle připravila dnešním soupeřům mimořádně náročné fotbalové podmínky. Na hřišti byly na mnoha místech kaluže vody, ale hráči obou mužstev se s tímto handicapem vyrovnali více než skvěle! Hned v úvodu je nutné zdůraznit, že ke kvalitě zápasu přispěli hráči na obou stranách, ale ozdobou byly, jak uvidíte z následujících řádků, vynikající výkony obou brankářských jedniček.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím vyšel vstup do zápasu fantasticky. V 5. minutě se dostal do super šance Kratochvíl, jeho dělovku stačil brankář Hampel vyrazit, ale proti střele Svatonského už byl bezmocný – 1:0.

 

Hosté odpověděli bleskově. V 7. minutě rozehrál rohový kop Rubý a nevídanou pumelici Těžkého stačil akrobatickým zákrokem vyrazit brankář Prepsl znovu na rohový kop.

 

Domácí už jásali ve 14. minutě, střelu Chlebka zablokoval Romaněnko a dorážka Křivy se mezi tyče nevešla.

 

Ve 20. minutě tleskali průniku Pecucha a po jeho dělovce parádnímu zákroku Prepsla a z protiútoku připravil Hampel o gólovou radost Fromeliuse.

 

Prepsl se zaskvěl znovu ve 27. minutě, jedovku Fojtzika udržel na kluzkém terénu pod svým tělem.

 

Hosté udeřili po půlhodině hry. Brejk Pecucha zakončil nádhernou střelou Košárek, ale Prepsl ji vyrazil na rohový kop. Ten rozehrál ve 32. minutě Rubý a patička Haase nedala Prepslovi žádnou šanci – 1:1.

 

Domácí znovu zahrozili ve 37. minutě, střelu Dvořáka zablokoval Moravec a dorážku vyrazil Hampel z bezprostřední blízkosti na rohový kop.

 

Po zákroku Šafnera ve 38. minutě na hostujícího Gebauera, byl viník rád, že zůstal ve hře……

 

 

 

Po změně stran měli domácí po sólu Šafnera šanci jít do vedení, Hampel jeho střelu vyrazil a taky dorážku Fromeliuse stačil vytlačit na rohový kop.

 

V 60. minutě si Prepsl připsal na své konto další výtečný zákrok po nevídané střele Rubého.

 

V závěrečné desetiminutovce se obě mužstva snažila strhnout vítězství na svou stranu. Proti však byli oba gólmani.

 

V 83. minutě oslavovali domácí příznivci Prepsla, který si poradil s dělovkou Gebauera.

 

V 88. minutě pak diváci nechápali, jak mohl brankář Hampel vyrazit z malého vápna nevídanou hlavičku Škorika po centru Chlebka. Dramatická fotbalová bitva na těžkém terénu tak skončila dělbou bodů.

 

Právě tento bod však stačil hostům na to, aby se po odehraném 12. kole dostali na 1. místo divizní tabulky skupiny „E“!!!  



Ohlasy k zápasu


1. BFK Frýdlant nad Ostravicí
David Fromelius, hráč: Dnešek nám připravil těžkou zkoušku. Náročný terén a k tomu velmi kvalitní soupeř, to bylo těžké sousto. Celý zápas to potvrdil a i tak sledovali diváci hodně nadstandardní, divizní utkání. Nakonec jsme mohli nejen vyhrát, znovu jsme nedokázali proměnit super šance v góly, ale taky prohrát, na konečném výsledku však mají zásluhu oba brankáři, kteří si zaslouží „jedničku“ za svůj výkon.

FC Dolní Benešov
Marcel Melecký, trenér: Od první minuty to byl náročný, fotbalový boj. Domácí šli mimořádně důrazně za vítězstvím, ale ani naši hráči nechtěli v tomto zápase prohrát a udržet další „korálek“ neporazitelnosti. Myslím si, že remíza je zasloužená, gólmani byli na obou stranách super a pro nás je velkým povzbuzením posun na 1. místo v divizní tabulce.



Sestavy


1. BFK Frýdlant nad Ostravicí
O. Prepsl [-] - M. Střižík [-] , O. Dvořák [-] , O. Škorik [-] , J. Hrdlička [-] , Š. Křiva [-] - J. Svatonský [-] , R. Šafner [-] , M. Chlebek [-] - D. Fromelius [-] , A. Kratochvíl [-] (70. M. Šigut [-] ) -

FC Dolní Benešov
D. Hampel [-] - J. Romaněnko [-] , M. Pecuch [-] , L. Foitzik [-] , J. Košárek [-] (90. F. Labuda [-] ) , O. Haas [-] , T. Gebauer [-] , M. Hartmann [-] , T. Moravec [-] , P. Rubý [-] , V. Těžký [-] (79. B. Moc [-] )

ŽK: 83. D. Fromelius - 76. J. Košárek , 90. J. Romaněnko .
Počet diváků: 230. Rozhodčí: Poláček David - KOVÁŘČÍK Dominik, SLOVÁČEK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.