3:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2017 10:15

12.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boj o šest bodů zvládl Slavičín skvěle


Branky


0

Ve Slavičíně Havířov nezvládl hlavně první poločas. Ve druhém šel zbytečně do deseti a tak už nemohl pomýšlet na zvrat. Tím pádem si odvezl ze Slavičína tři „banány“. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do zápasu domácí vstoupili lépe, ale svou aktivitu nedokázali vyjádřit gólově. A pak přišlo klasické fotbalové přísloví  „nedáš – dostaneš“.

Po velké šanci Förstera se dostali ke slovu domácí.

Ve  24. minutě vyslal Mezírka na zteč branky indiánů rychlonohého Vlastimila Juřicu a ten nedal Slavíkovi šanci 1:0.

Hned dvě minuty poté bylo pro hosty ještě hůře. To se ke slovu dostal tahoun a kapitán domácího mužstva Petr Švach, když posadil míč na hlavu Pavla Elšíka a hostující brankář Slavík lovil míč ze své sítě podruhé. 2:0.

No a gól na tři nula v čtyřicáté minutě naprosto okopíroval ten první. Spolupráce Lukáš Mezírka a Vlastimil Juřica opět zabodovala. Prvně jmenovaný svou přihrávkou dostal hostující obranu do pozice diváků a Juřica dílo dokonal. 3:0.

 

A hosté mohli o poločasové přestávce přemýšlet co dál.

 

 

No pokud chtěli hosté přemýšlet o zvratu utkání, tak vše jim zhatil spoluhráč Uher.

Ten se nechal nesmyslně vyloučit za kritiku rozhodčích viz. oficiální zápis rozhodčího: Vyjádření k vyloučení:64 ´ - ČK - H/17 - Uher Jan - Urážka R s hanlivým výrokem slovy: " Ty p..o, co to pískáš!". Přestupek se stal na polovině HP, kdy po nařízení PVK H/17 směrem k mojí osobě pronesl slovy: " Ty p..o, co to pískáš!". Hráči jsem udělil ČK, ten si byl vědom svého provinění a disciplinovaně opustil HP.

A tak bylo vlastně o utkání rozhodnuto.

 

Zápas o šest bodů ovládli domácí a posunuli se už na třetí místo v tabulce.



Ohlasy k zápasu


FC TVD Slavičín
Pavel Prešnajder, trenér: Dnes to byl z naší strany perfektní výkon. Hostující mančaft jsme do ničeho nepustili a po zásluze vedli po poločase 3:0. Škoda, že jsme ve druhé půli nedotáhli další náznaky šancí, díky kterým bychom navýšili své vedení. Měli jsme to lépe řešit, když jsme byli úplně sami a mohli si to nachystat, ale byla tam možná určitá lehkovážnost, ale to nic nemění na tom, že jsme získali naprosto zasloužené vítězství. Havířov jsme předčili ve všech směrech.

MFK Havířov
Miroslav Matušovič, hrající trenér: Mrzí mě, že opakujeme chyby, na které stále upozorňujeme. Když o tom ale budeme dokola jen mluvit, tak se to nezlepší. Schází nám asi větší koncentrace. Věděli jsme, že domácí mají silné standardní situace, tak jsme se na ně připravili, ale nakonec právě z nich dvakrát inkasovali



Sestavy


FC TVD Slavičín
J. Talčík [-] - O. Školník [-] , T. Švach [-] , V. Juřica [-] , D. Zvoníček [-] , D. Horáček [-] (60. M. Salajka [-] ) , L. Mezírka [-] , P. Švach [-] (67. D. Šťastný [-] ) , T. Kocián [-] (74. P. Kříž [-] ) , P. Elšík [-] , B. Fojtík [-]

MFK Havířov
L. Slavík [-] - D. Bialek [-] , P. Lisický [-] - M. Švábík [-] , T. Omasta [-] , L. Skoupý [-] , J. Klejnot [-] , B. Förster [-] , M. Matušovič [-] - M. Lišaník [-] (72. P. Michalčák [-] ) , J. Uher [-]

ŽK: 67. T. Švach , 90. B. Fojtík - 18. M. Švábík , 27. L. Skoupý , 45. D. Bialek , 62. M. Matušovič . ČK: 64. J. Uher .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: POSPÍŠIL Pavel - HÁJEK Robert, SEDLÁČEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.