1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2017 10:00

11.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nový Jičín veze bod


Branky


0

Po výborném výkonu s hladkým vítězstvím v minulém kole nad favorizovaným Havířovem, začali fotbalisté Nového Jičína na hřišti nováčka soutěže sebevědomě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skoro celou první čtvrthodinku měli více ze hry, přesto se do vedení mohli dostat domácí, když Radek Vladik šel, po nejistém zákroku Farkase na půli hřiště, sám na Tichánka, který mu však střelu bravurně zlikvidoval, aby poté ještě včasným vyběhnutím daleko  mimo pokutové území vyřešil další nebezpečnou situaci.

To už domácí, kteří byli před utkáním na výborném pátém místě jako nejúspěšnější z nováčků, hru vyrovnali a oba týmy se snažily o útočnou hru s několika dobrými šancemi na obou stranách.

Za zmínku stojí hlavně dalekonosná střela Marka, kterou Tichánek vytěsnil na roh a taky hlavička Pyclíka mířící jen  do rukou brankáře Urbáška.

Na konci první půlhodinky se hosté konečně dočkali, když byla domácímu brankáři odpískána hra rukou mimo pokutové území a z nařízeného přímého kopu ze šestnácti metrů se trefil technickou střelou kolem obranné zdi Pyclík, což byl jeho desátý gól v této sezóně - 0:1.

Do přestávky si ještě domácí vytvořili dvě šance k vyrovnání, ale obě zlikvidoval pozorný Tichánek, na druhé straně se vyznamenal domácí gólman, který krátce před odchodem do šaten chytil tvrdou střelu Pyclíka.



Ještě patnáct minut po zahájení druhé půle byla hra vyrovnaná, poté začali ve snaze vyrovnat  více tlačit domácí, což se jim i podařilo, když si na přímý kop kapitána Černotského naběhl v poločase střídající a ne zcela dobře hlídaný Holoubek a hlavičkou od tyče překonal Tichánka - 1:1.

Domácí i dále tlačili především nakopávanými míči před pokutové území hostí, které byly dosti nebezpečné a obrana hostí měla stále „plné kopačky“ práce, když zejména středová řada dosti ztrácela, místo aby hrála kombinačně s udržením míče.

Ale i z toho dostali hosté, čtvrt hodiny před koncem  po faulu na Opatřila, šanci dát druhý gól, ale Pyclíkovu bombu z přímého kopu z osmnácti metrů brankář Urbášek chytil.

O pět minut později musela obrana hostí s námahou řešit ošemetnou situaci před svojí brankou a o chvíli později skončil přímý kop domácího Smolky jen  na obranné zdi hostí.

Poté, po  delší době, přišly  hned dvě po sobě jdoucí nadějné akce hostí, ale neujala se ani střela Opatřila, stejně jako následná hlavička Juříčka po centru Farkase mířící těsně vedle branky.

 

Když už se oba celky asi viděly v šatnách, přišla minutu před koncem superšance střídajícího Uhlíře, který se po centru rovněž střídajícího Hrušky ocitl osamocen na pět metrů od branky, ale zbrkle střílel vedle. 

Utkání tak nakonec skončilo podle průběhu hry asi odpovídající remízou.



Ohlasy k zápasu



FK Nový Jičín
Pavel Hajný, trenér: Byl tu těžký terén a my jsme chtěli hrát kombinačně, takže na tom to bylo složité. Prvních deset minut prvního poločasu jsme měli územní převahu, pak dal Pyclík branku, ale nějaké vyložené šance jsme neměli. Ve druhém poločase bylo jasné, že soupeř bude hrát jen to, co v podstatě před tím na agresivně nakopávané míče, bohužel jsme po standardní situaci inkasovali, což se nám stalo na podzim již vícekrát, bohužel. Potom ke konci utkání jsme si vytvořili řekl bych dvě vyložené šance, z nichž ta Uhlíře byla stoprocentní, nakonec jsem z výsledku dosti zklamán, myslel jsem si, že tu vyhrajeme.



Sestavy


TJ Sokol Ústí
D. Urbášek [-] - D. Bezděk [-] , V. Smolka [-] , L. Maléř [-] , M. Král [-] , R. Žingor [-] (81. M. Váňa [-] ) , A. Michálek [-] , J. Pančochář [-] (46. P. Holoubek [-] ) , P. Černotský [-] , J. Marek [-] , R. Vladik [-]

FK Nový Jičín
J. Tichánek [-] - M. Kiss Farkas [-] , T. Wolf [-] , D. Javorek [-] , F. Nippert [-] - J. Opatřil [-] , J. Kalich [-] (67. J. Hruška [-] ) , J. Juříček [-] , M. Švec [-] , M. Staněk [-] (81. L. Uhlíř [-] ) - O. Pyclík [-]

ŽK: 27. D. Urbášek , 33. P. Černotský , 69. L. Maléř - 44. T. Wolf , 75. F. Nippert .
Počet diváků: 360. Rozhodčí: Galásek Michal - BUREŠ Jakub, SIVERA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.