2:1
(1:1)
45. J. Lukan
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2017 15:00

10.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O třech bodech rozhodl Vyka


Branky


43. M. Kuchař , 52. M. Vyka - 45. J. Lukan
0

Boj o všechno, soupeři, kteří se topí u dna tabulky a tak to byl souboj o šest bodů. Hranice začaly utkání aktivněji a hned ze začátku prvního poločasu si vytvořily šance ke skórování.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Již v 5. minutě se dokonce domácí dokázali prosadit. Dlouhý balón do šestnáctky si zpracoval Rostislav Sobek a krásně předložil míč Jiřímu Ligačovi, který se nemýlil. Bohužel pro domácí, asistent rozhodčího signalizoval Sobkovi ofsajd, takže radost domácích se musela odložit.

V sedmé minutě dostal Jiří Ligač krásný balón mezi obránce a ukázal, že jeho příjmení sedí.

Zpracování míče perfektní, zakončení na zadní tyč „ligové“. Bohužel tam stála právě ta zadní tyč a tak se výsledek nezměnil.

A Hranice jely dál.

10. minuta: krásný centr z pravé strany domácích, ale osamocený Sobek trefuje místo, kde je připravený Mrozek.

Pak už se víceméně hrálo mezi šestnáctkami obou mužstev a nějakých vážnějších situací jsme se nedočkali. O to víc to nahradil závěr prvního poločasu.

V třiačtyřicáté minutě se pro domácíc vyvedla pěkná gólová akce.

Po levé straně zatáhl míč domácí kapitán Tomáš Čáp, vyslal na zteč Marka Vyku, který jen přistavil míč pro Michala Kuchaře a jeho krásná táhlá rána znamenala vedení Hranic 1:0, no a domácí mohli jásat.

Ale jen asi necelou minutu.

Hosté totiž hned po rozehrávce poslali dlouhý míč na Gomolu, ten byl faulován, sám si postavil míč a asi ze třiceti metrů poslal dělovku na domácího gólmana Tomečku. Ten těžkou střelu stačil jen vyrazit a dobíhající Jan Lukan už neměl problém doklepnout míč do prázdné brány. 1:1.

 

Už se nestačilo ani rozehrát a byl konec prvního poločasu. Pro domácí studená sprcha a pro hosty zmrtvýchvstání a povzbuzení do druhého poločasu.

Ve druhém poločase se obě mužstva snažila strhnout vedení na svou stranu, ale jejich snaha nebyla korunována brankou.

Až v 52. minutě se prosadil domácí Marek Vyka a poslal svůj tým do vedení 2:1.

 

Do konce utkání se už ani jedno mužstvo neprosadilo a tak domácí mohou slavit veledůležité tři body. 



Sestavy


SK Hranice
J. Tomečka [-] - T. Čáp [-] , R. Sobek [-] (74. P. Vladař [-] ) , J. Frydrych [-] , D. Pecha [-] , M. Lasovský [-] , M. Kuchař [-] , M. Vyka [-] , R. Kundrát [-] , P. Kovařčík [-] (52. P. Šišlák [-] ) , J. Ligač [-] (88. P. Křenek [-] )

TJ Lokomotiva Petrovice
R. Mrozek [-] - M. Ruisl [-] (40. T. Bajzath [-] ) , J. Hoffmann [-] , F. Kondziolka [-] , D. Klimas [-] (66. G. Mobe [-] ) , T. Hujo [-] , T. Gomola [-] , M. Dieng [-] , V. Bujok [-] , J. Lukan [-] (58. J. Urban [-] ) , D. Gill [-]

ŽK: 23. T. Čáp , 30. M. Kuchař - 23. M. Dieng , 57. T. Gomola .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.