D. Macura 40. (vl.)
1:1
(1:0)
48. B. Mlynář (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2017 10:00

9.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jeseník v Ústí dva góly dal, přesto remíza


Branky


40. D. Macura (vl.) - 48. B. Mlynář (p.)
0

Jen týden po frustrujícím zážitku z domácího utkání s Havířovem přijelo mužstvo Jeseníku do Ústí, které má za sebou vynikající první polovinu divizního podzimu a v domácím prostředí neztratilo ani bod. Papírové předpoklady zněly jasně: Jeseník nemá co ztratit a může jen překvapit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Samotné utkání přineslo průměrný první poločas a vynikající fotbal v druhé půli. Domácí hráli častěji s míčem a měli optickou převahu, z které si ale v úvodu vypracovali jen pár centrů s následným nepřesným zakončením.

První opravdovou gólovku dostal z rohového kopu na hlavu Macura, ale domácí brankář reflexivně na čáře zachránil.

Potom pálil z dálky těsně vedle Mráz. Ve 28. minutě měli velkou příležitost domácí, ale hlavička šla rovněž mimo tyče.

 

Pět minut před přestávkou Jeseník inkasoval, když se mezi střelce do vlastní brány zapsal Macura. Gólu předcházel rychlý průnik po levém křídle a prudký střílený centr už nedokázal hostující stoper v tísni odvrátit jiným směrem než do vlastní sítě. 1:0.

Druhý poločas a parádní nástup jesenického mužstva: Marcinov vysunul do uličky Plháka, jeho kličku zastavil gólman Urbášek jen za pomoci faulu a kopala se penalta.

Mlynář měl z předchozího souboje natrženou kopačku, přesto si vzal míč a stal se hrdinou – střelou doprostřed brány vyrovnal. 1:1.

Ústí poté hosty sevřelo do kleští a před jejich brankou to vřelo, ale vzadu si domácí nebyli moc jistí, což nabídlo megašanci Plhákovi, který se sám řítil na Urbáška, ale nedal.

Jeseník byl v defenzivě vynikající, přesto několik nebezpečných situací musel hasit brankář Červenka, který na čáře chytil dvě obrovské šance.

Na druhé straně pálil z přímého volného kopu Řezníček a domácí gólman s vypětím všech sil vyrazil na roh.

 

V závěru bylo evidentní, že domácí potřebují stůj co stůj rozhodnout zápas, zatímco hosté budou spokojení s bodem. Přesto hosté mohli výsledek překlopit na svou stranu – Marcinova v tutovce zastavil mikroofsajd (byl?) a Vavračova dělovka se o chlup nepotkala s brankou. Hosté na pokraji úplného vysílení dovedli zápas k cenné remíze.

Zdroj: s přispěním FK Jeseník



Sestavy


TJ Sokol Ústí
D. Urbášek [-] - J. Pančochář [-] (55. V. Smolka [-] ) , A. Michálek [-] , T. Orava [-] , M. Zagol [-] (74. R. Vladik [-] ) , P. Zagol [-] , L. Maléř [-] , P. Černotský [-] , J. Marek [-] , D. Bezděk [-] , M. Král [-]

FK Jeseník
J. Červenka [-] - J. Řezníček [-] (58. J. Prachař [-] ) , M. Žák [-] , P. Plhák [-] , D. Marcinov [-] , J. Vavrač [-] , B. Mlynář [-] , J. Minka [-] , D. Macura [-] , J. Mráz [-] (79. M. Cekuras [-] ) , V. Keltner [-]

ŽK: 45. P. Černotský , 47. D. Urbášek , 55. D. Bezděk - 40. V. Keltner , 42. P. Plhák , 57. J. Řezníček , 71. J. Minka , 76. J. Mráz .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: KOVÁŘČÍK Dominik - VOLEK Stanislav, ČÁSTEČKA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.