Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2017 15:30

8.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

9.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kdo může zastavit Ústí? No přece Frýdlant. Protože ví, jak na to.


Branky


0

Třetí výhra v řadě, další tři body do tabulky a opět spokojení diváci, kteří po zápase vyprovodili své hráče potleskem do kabin. Frýdlant zdolal lídra divize Sokol Ústí 1:0, předvedl festival zahozených šancí, ale co je důležité, opět pobavil své příznivce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těch přišlo vzhledem k nepřízni počasí "jen" 310, ale fotbal si rozhodně užili.

V první půli to ještě nebyl ten pravý "bengál" a oba týmy si hlídaly hlavně defenzívu, což dokládají dvě šance na každé straně.

 

Přesto domácí šli ve 42. minutě do vedení. Po vhazování Svatonského, získal míč Ondřej Dvořák, navedl si ho do středu, vypálil a míč skončil v síti. 1:0

 

Pokud lze nazvat první půli jako předkrm, pak se ve druhém poločase servírovalo menu, které si diváci vychutnávali plnými doušky.

Pokud by se ve Frýdlantu pořádal "Festival zahozených šancí", mohli by jejich fotbalisté stát v první řadě a čekat na vyhlášení na stupně vítězů.

Co neproměnili, Kučera třikrát, Svatonský třikrát, Šafner dvakrát, do toho Chlebek tyč, by bylo na další článek.

Ale podstatné je, že v klíčovém momentu ke konci zápasu vytáhl skvělý zákrok domácí Prepsl a dal tak důležitou pojistku skvělému utkání.

Frýdlant zvítězil 1:0 zcela zaslouženě a v tabulce si upevnil šestou pozici.

A to i proto, že Frýdlant na tento zápas zkusil netradiční přípravu.

Ondřej Dvořák (obránce, autor vítězné branky) tento model přiblížil:

„Již během dopoledne jsme se sešli a připravovali jsme se společně na vedoucí tým soutěže. Myslím, že nám tento model svědčí. Dopolední nohejbal, společný oběd, odpočinek, příprava jak má být. Jsem moc rád, že jsme zase potěšili naše fanoušky, kteří nás celý zápas hnali dopředu. Měli jsme spoustu šancí, ale důležité je, že jsme získali tři body a to nám opět pomůže do dalších zápasů.“

Zdroj: 1. BFK Frýdlant nad Ostravicí

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


1. BFK Frýdlant nad Ostravicí
David Kučera, záložník: Byl to opět kvalitní zápas. Naši výhru jsme měli možnost si několikrát v průběhu zápasu pojistit, bohužel to nevyšlo a proto jsme se o výsledek museli obávat do poslední minuty. Já sám jsem měl několik možností skórovat, stejně jako ostatní spoluhráči, ale každopádně naše výhra je zasloužená.




Počet diváků: 310. Rozhodčí: BROSKEVIČ Michal - ŠIŠTÍK Petr, MOJŽÍŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.