Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2017 10:15

8.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přes Jeseník se přehnal hurikán .... HAVÍŘOV


Branky


0

Nemilosrdný Havířov dokonale rozmontoval, domácí Jeseník, na součástky. Utkání, ve kterém domácím nevyšlo vůbec nic a hostům skoro všechno, skončilo krutým debaklem před domácími diváky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od prvních minut bylo zřejmé, že Havířov je fotbalově jinde. Přesné kombinace, souhra, náběhy a soustavný tlak dostávaly domácí mužstvo do těžkých situací.

Už v 6. minutě neubránili domácí rohový kop na přední tyč a v závaru se prosadil Cigánek. 0:1.

Obraz hry se ani potom neměnil, hosté měli převahu a v 15. minutě další gólovou šanci, kterou Červenka zlikvidoval.

Pak se to trochu srovnalo a také Jeseník ukázal, že to dopředu umí. Před číhajícím Kyselou nadzvedl centr na poslední chvíli gólman Slavík a v další nadějné pozici zkoušel Macura trefit míč v pádu a těsně na něj nedosáhl. Na druhé straně hlavičkoval Bialek do břevna a chvíli na to Uhrovu těžkou střelu vyrážel výborný Červenka.

Hosté byli lepší a zaslouženě vedli, ale po první půlhodině se nezdálo, že by tento zápas musel nutně skončit výrazným výsledkovým průšvihem. Bohužel, stalo se a jesenické naděje se začaly bortit na konci poločasu.

Ve 35. minutě totožná akce jako při prvním gólu, rohový kop na bližší tyč a Förster tečuje střílený centr do brány – 0:2.

Ve 43. minutě rychlý přechod do útoku, centr z pravé strany a volný Skoupý dává další gól. 0:3.

 

O chvíli později další centr ze strany, který trefuje Macuru do ruky a rozhodčí nařizuje pokutový kop. Ještě předtím ale dostává červenou kartu Bříza, za hanlivé urážky rozhodčího. Penaltu proměňuje Förster. Za stavu 0:4 odcházejí mužstva do kabin a někteří diváci domů.

Druhá půle, z pohledu domácích, byla už jen o snaze neinkasovat větší debakl a důstojně odehrát utkání. Rozjetý Havířov ale využil nalomeného sebevědomí jesenického mužstva a nemilosrdně trestal každou chybu.

Za vše hovoří skutečnost, že i přes osm inkasovaných branek byl gólman Červenka nejlepším hráčem. V 51. minutě chytil dvě tutovky, ale odražený balon se dostal k Wojnarovi, a ten do odkryté branky zvýšil na 0:5.

Vzápětí se mohl čestného úspěchu dočkat i domácí tým, ale Mlynářovu nadějnou střelu gólman vyrazil. Potom měl havířovský Förster na kopačce hattrick, ale trefil tyč.

Přesnější byl jeho spoluhráč Cigánek, který z hranice šestnáctky přízemní střelou přidal další gól hostí. 0:6.

V 64. minutě už to muselo skončit gólem domácích, který by alespoň zmírnil děsivý výsledek, jenže Marcinov, Vavrač ani Minka cestu do sítě nenašli, jednak je vychytal vynikající gólman Slavík a na čáře mu odkopem pomohli spoluhráči.

Velká smůla. A aby toho nebylo málo, krátce po jesenickém třetím střídaní se zranil Kysela, takže závěrečných pětadvacet minut dohrával Jeseník ve dvojnásobném oslabení.

To už všichni hypnotizovali čas a přáli si, ať je konec.

Ale Havířov se bavil: v 79. minutě dokonalé vyšachování rozhozené obrany domácích a střídající Michalčák dává sedmý gól.

 

A když ani Plhák ve stoprocentní šanci nevyzrál na havířovského brankáře, odpověděli hosté osmou brankou, kterou dal hlavou znovu Michalčák. 0:8.

Zdroj: s přispěním FKJ



Sestavy


FK Jeseník
J. Červenka [-] - D. Marcinov [-] , A. Bříza [-] , J. Vavrač [-] , B. Mlynář [-] , P. Kysela [-] , J. Minka [-] (65. M. Žák [-] ) , J. Karakasidis [-] , D. Macura [-] , J. Mráz [-] (52. P. Plhák [-] ) , V. Keltner [-] (59. M. Cekuras [-] )

MFK Havířov
L. Slavík [-] - P. Cigánek [-] , D. Bialek [-] - J. Klejnot [-] , P. Zupko [-] , T. Wojnar [-] , M. Matušovič [-] (71. T. Janoš [-] ) , B. Förster [-] , T. Omasta [-] (80. A. Sedláček [-] ) , L. Skoupý [-] - J. Uher [-] (65. P. Michalčák [-] )

ŽK: 30. A. Bříza , 38. J. Minka , 40. J. Červenka - 40. T. Wojnar , 47. M. Matušovič , 55. B. Förster , 70. D. Bialek . ČK: 46. A. Bříza .
Počet diváků: 273. Rozhodčí: Kneisl Zdeněk - GLOSER Jan, SMÝKAL Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.