Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2017 10:15

6.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hranice trpí


0

Tak uvidíme jak to bude v Hranicích vypadat. Minulé kolo a čtyři fíky doma, pak vyhazov trenéra a nyní devět v Opavě. Dva zápasy a skóré 1:13. V trenérovi to asi nebylo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lukáš Černín, trenér FC Opava:

 

„Chtěli jsme rozhodnout hned na začátku, to se nám povedlo. Už v předešlých zápasech jsme hráli dobře, bohužel výsledkově nám to nevycházelo. Nyní jsme byli produktivní, kvalitu našemu výkonu dali i kluci z áčka“. 



Sestavy


SFC Opava B
K. Lasák [-] - T. Čelůstka [-] , J. Kolísek [-] - A. Rychlý [-] , O. Večerek [-] (63. R. Keller [-] ) , A. Helebrand [-] - D. Puškáč [-] (63. R. Litwiak [-] ) , P. Strnad [-] - T. Jursa [-] (71. V. Berger [-] ) , P. Zapalač [-] , J. Swiech [-]

SK Hranice
J. Tomečka [-] - T. Čáp [-] , J. Nehyba [-] (68. D. Pecha [-] ) , P. Šišlák [-] , J. Schlimbach [-] , L. Lasovský [-] , D. Gabčo [-] (46. P. Vladař [-] ) , M. Vyka [-] , R. Kundrát [-] , R. Kalous [-] (59. R. Sobek [-] ) , J. Ligač [-]

ŽK: 61. D. Puškáč - 27. L. Lasovský , 61. J. Nehyba .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Černoevič Alexandr - KONTORŠIKOV Maxim, TRIGAS Paskal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.