O. Pyclík 60. (p.)
O. Pyclík 78.
2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 16:00

6.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První vítězství Nového Jičína


Branky


60. O. Pyclík (p.) , 78. O. Pyclík - 74. T. Gomola
0

V šestém kole FORTUNA divize se utkali soupeři, kteří tradičně zpravidla shlíželi na soupeře z horních pater tabulky. Tentokrát to byl souboj předposledního s posledním, pro oba tudíž zápas o psychickou výhodu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl sice větší aktivitu domácích, ale přibývalo jen rohových kopů, koncovka byla znovu žalostná.

Na druhé straně jedinou šanci do které se dostali hosté, jim špatně vyboxovaným míčem připravil brankář Ognyanov, který svou chybu sám naštěstí napravil.

 

Vzrušení, ale nefotbalového charakteru přinesl průjezd historického gardového jízdního praporu na koních areálem stadionu v rámci městských slavností. Uplynulo 15 minut a opačným směrem proběhl areálem jeden z koní, ale tentokrát bez jezdce. :-)

Jak všechno s koněm dopadlo nevíme, ale důležité je, že domácí fotbalisté vstoupili do druhého poločasu  s ještě větší aktivitou a soupeř se bránil jen s velkými obtížemi.

Největší šanci spálil Pyclík, který kolmou přihrávku Švece do jasné pozice napálil vysoko nad.

Tlak naštěstí pokračoval, přibývalo závarů v pokutovém území hostů a v 59. min. po ruce obránce si Pyclík vše vynahradil, když z pokutového kopu poslal svůj tým do zaslouženého vedení 1:0.

Zdálo se, že hosté nemohou svou hrou domácí překvapit, ale přišla 74. min. a hostující Gomola přehodil brankáře Ognyanova, který v postavení mimo malé vápno na lehkou střelu nedosáhl.

Stav 1:1, ale netrval dlouho.

Přišla 78. minuta a s ní i nejlepší okamžik utkání, pro který se na fotbal chodí.

To Pyclík zužitkoval centr z pravé stany a ranou z voleje trefil šibenici hostujícího brankáře, který byl naprosto bez šance. A na stavu 2:1 už nic nezměnila ani zvýšená aktivita hostů, kterým tak zůstalo poslední místo v tabulce minimálně i do příštího kola.

Pro domácí mladé mužstvo by však tento výsledek měl být psychickým povzbuzením.

n style='font-size:11.5pt;font-family:"Arial","sans-serif";color:#373737'>V nastavení hosté získali možnost kopat trestný kop z 21 m, Hanus ale svou parádní disciplínu nezvládl a střílel nad.

 



Sestavy


FK Nový Jičín
O. Ognjanov [-] - M. Kiss Farkas [-] , O. Malina [-] , D. Javorek [-] , F. Nippert [-] - M. Staněk [-] (82. J. Juříček [-] ) , J. Opatřil [-] , J. Kalich [-] (90. T. Pokorný [-] ) , M. Švec [-] , J. Hruška [-] (66. L. Uhlíř [-] ) - O. Pyclík [-] -

TJ Lokomotiva Petrovice
R. Mrozek [-] - M. Ruisl [-] , M. Kempný [-] (66. T. Hujo [-] ) , T. Bajzath [-] , P. Chwastek [-] (54. J. Pilch [-] ) , D. Gill [-] - J. Paduch [-] (80. F. Kondziolka [-] ) , J. Hoffmann [-] , G. Mobe [-] - T. Gomola [-] , D. Hanusek [-]

ŽK: 83. J. Juříček , 90. O. Ognjanov - 34. D. Hanusek , 40. J. Paduch , 50. M. Kempný .
Počet diváků: 147. Rozhodčí: Poláček David - ŠIMONÍK David, KOVÁŘČÍK Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.