Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 10:15

5.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ani Puškáč Opavu ke třem bodům nepřivedl


0

Cenný bod za remízu 2:2 vyválčili frýdlantští fotbalisté na půdě Opavy. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí "B" tým posílila čtveřice fotbalistů z A mužstva, které i díky reprezentační pauze mělo volný víkend, protože i Fotbalová národní liga měla přestávku, a tak do souboje s Frýdlantem vyslala gólmana Lasáka, obránce Čelůstku, záložníka Mozola a útočníka Puškáče.

Domácí do zápasu doslova vlétli a ve 20. minutě vedli 2:0. Oba góly si připsal útočník Opavy David Puškáč.

Byl to pořádný "kolotoč" a hosté se drželi "zuby nehty", aby neinkasovali i další góly.

Strážce frýdlantské svatyně Prepsl však dalším nájezdům odolával jako skála.

Frýdlant, ale zabojoval, nesložil zbraně a za snahu byl odměněn.

Ve 27. minutě snížil Aleš Kratochvíl (1:2) a o chvíli později mohlo být dokonce srovnáno po individuální akci Svatonského, proti byla tyč opavské brány.

 

Na konci poločasu ještě skvěle zahrál trestný kop Hrdlička a domácí gólman vytáhl výborný zákrok.

Po změně stran zavelel Frýdlant ke zteči a v 65. minutě srovnal, když míč po rohovém kopu posunul Jan Svatonský a David Fromelius ho nasměroval do sítě. 2:2.

A mohlo být ještě veseleji, protože hosté se osmělovali čím dál více a soupeř, který si připsal již čtvrtou remízu, nechával až příliš často otevřené dveře ve své obranné činnosti.

Hosté bojovali, dřeli, podnikali rychlé výpady směrem k soupeřově bráně, ale na konečném skóre 2:2 se již nic nezměnilo.

 

 Zdroj: s přispěním 1.BFK Frýdlant



Ohlasy k zápasu



1. BFK Frýdlant nad Ostravicí
David Fromelius, střelec vyrovnávacího gólu: V první půli byli lepší domácí. Drželi míč, kombinovali, nedali nám vydechnout. Několikrát nás ještě podržel Ondřej Prepsl. Za druhou půli si bod určitě zasloužíme. Dokázali jsme nejen otupit tlak domácích z první půle, ale podle mne jsme byli po změně stran i nebezpečnější. Škoda, že jsme nepřidali ještě jednu branku, ale vzhledem k vývoji zápasu bod samozřejmě bereme. Čelili jsme kvalitnímu soupeři, který byl navíc ještě posílen o čtyři druholigové fotbalisty, ale jsme rádi, že jsme i v této konfrontaci obstáli.



Sestavy


SFC Opava B
K. Lasák [-] - J. Kolísek [-] , T. Čelůstka [-] , M. Socha [-] - A. Helebrand [-] (77. M. Vrána [-] ) , V. Mozol [-] , O. Večerek [-] , V. Berger [-] , A. Rychlý [-] (36. M. Schlossár [-] ) - D. Puškáč [-] (46. R. Litwiak [-] ) , P. Strnad [-]

1. BFK Frýdlant nad Ostravicí
O. Prepsl [-] - J. Hrdlička [-] , D. Hutník [-] (83. D. Kučera [-] ) - R. Šafner [-] , O. Dvořák [-] , J. Svatonský [-] , D. Marek [-] , J. Ursíni [-] (46. D. Fromelius [-] ) - O. Škorik [-] , J. Mandičak [-] , A. Kratochvíl [-] (77. M. Střižík [-] )

ŽK: 87. O. Škorik .
Počet diváků: 42. Rozhodčí: LIŠKA Petr - ŠKROBÁK Lukáš, HANÁK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.