1:2
(1:1)
26. F. Labuda (p.)
88. M. Pecuch
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2017 16:00

5.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Benešov opět naplno


Branky


39. D. Hanusek - 26. F. Labuda (p.) , 88. M. Pecuch
0

Vstup do podzimní divize nezačal pro Petrovické nejlépe. Už potřetí nedokázali na vlastním trávníku bodovat. Po vítězství v minulém kole v Jeseníku si dnes věřili. Zápas měl slavnostní předehru, dlouholetý funkcionář pan Vojáček převzal z rukou předsedy MS KFS pana Karla Kuly ocenění za rozvoj kopané v Moravskoslezském kraji! Pro domácí to byl po následujících 90. minutách hry ten poslední úspěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

S úvodním hvizdem to Lokomotiva rozjela plnou parou! Se štěstím přežila dva brejky hostujícího kanonýra Labudy.

 

Ve 2. minutě si s jeho nájezdem poradil brankář Mrozek, ve 4. minutě zablokoval šanci Kempný.

 

První klíčový moment pro domácí přinesla 6. minuta. Hampel fantastickým zákrokem připravil o gólovou radost Gomolu po jeho hlavičce z malého vápna.

 

Ve 14. minutě přestřelil ve vyložené pozici branku hostů Hanusek. Z gólu se domácí neradovali ani v 19. minutě. Hoffmannem rozehraný přímý kop skončil prudkou hlavičkou Gilla, ale ta zasvištěla nad břevnem.

 

Průnik hostujícího Pecucha ve 25. minutě skončil v náruči Mrozka.

 

Další útok hostů ve 26. minutě odvrátila obrana domácích nedovoleným hraním rukou a z nařízené „penalty“ se Labuda nemýlil – 0:1.

 

Na trávníku se začalo jiskřit. Šance hostujícího Pecucha ve 32. minutě druhým gólem neskončila. Naopak.

 

Zaváhání obrany hostů ve 39. minutě využil Hanusek a proti jeho sólu byl Hampel bezmocný – 1:1.

 

 

V poločasové přestávce zapomněli domácí přiložit pod kotel a jak potvrzují následující minuty viditelně jim docházela „pára“….

 

Ve 47. minutě zradila koncovka Hanuska, z gólové pozice branku přestřelil. Hostující Rubý našel nádherným centrem v 53. minutě z přímého kopu Romaněnka, ale jeho hlavička orazítkovala jenom pravou tyč.

 

V 57. minutě poslal Rubý do šance Pecucha, ten však měl vychýlenou mušku. Bez gólového efektu skončily dvě šance domácích.

 

V 59. minutě se mezi tyče nevešel chytrý lob Hanuska. O minutu později znovu čaroval brankář Hampel, skvěle si poradil s dělovkou Urbana.

 

Trenéři hostů poslali do závěrečné třicetiminutovky čerstvé síly. A na trávníku se děly věci. V 63. minutě prošel obranou domácích Košárek, střele Pecucha scházela razance.

 

V 68. minutě už hosté jásali, Adamíkův slalom však skončil střelou do boční sítě.

 

Adamík znovu úřadoval v 71. minutě. Obranou domácích prošel jako nůž máslem, v koncovce však trefil jenom tělo padajícího gólmana Mrozka. Štěstí stálo při domácích v 73. minutě. Košárek našel dlouhým centrem nabíhajícího Rubého, jeho hlavička však skončila na břevně.

 

Lokomotivě došla nadobro pára v 88. minutě. Gebauer rozehrál parádní akci, kolmicí našel Pecucha a ten nechytatelnou střelou do protipohybu vybíhajícího Mrozka dal výsledku konečnou podobu – 1:2.

 

Vítězství hostů pak definitivně potvrdil znovu fantastickým zákrokem v 90. minutě Hampel, který přímo z kopaček sebral míč Hoffmannovi.

 

Domácí tvrz tak už potřetí v tomto ročníku neodolala a padla…….  

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Petrovice
Pavel Mazurek, trenér: Po vítězství v Jeseníku jsem věřil, že ve třetím utkání na domácím hřišti už konečně vyhrajeme. Bohužel se to nepodařilo ani dnes, i když si myslím, že nevyhrálo lepší, ale šťastnější mužstvo.

FC Dolní Benešov
Marcel Melecký, trenér: Věděli jsme, že to bude dnes mimořádně těžké, o to cennější je naše vítězství. Hráči se vydali v tomto bojovném utkání do posledních sil a plný bodový zisk je tou nejlepší odměnou. Myslím si, že o našem úspěchu rozhodl především výkon ve 2. poločase, kdy jsme domácí přehráli a korunovali ho i rozhodujícím, vítězným gólem.



Sestavy


TJ Lokomotiva Petrovice
R. Mrozek [-] - M. Kempný [-] , T. Bajzath [-] , P. Chwastek [-] (73. J. Martikán [-] ) , D. Gill [-] - V. Bujok [-] , J. Hoffmann [-] , J. Paduch [-] (79. A. Fukala [-] ) - T. Gomola [-] , D. Hanusek [-] , J. Urban [-] (65. T. Hujo [-] )

FC Dolní Benešov
D. Hampel [-] - J. Romaněnko [-] , J. Oberherr [-] (62. O. Adamík [-] ) , M. Pecuch [-] , D. Rychnovský [-] , O. Haas [-] , F. Labuda [-] (62. J. Košárek [-] ) , T. Gebauer [-] , T. Moravec [-] , P. Rubý [-] , L. Foitzik [-] (68. V. Těžký [-] )

ŽK: 26. J. Hoffmann , 39. D. Hanusek , 41. J. Paduch , 52. J. Urban , 91. T. Bajzath .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: DUDEK Matěj - ŠAMÁREK Jan, KONTORŠIKOV Maxim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.