P. Rubý 33.
1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2017 16:30

4.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Benešov konečně za tři body


Branky


33. P. Rubý
0

Po dvouleté odmlce se vrátilo mužstvo hostů za Vsetína znovu do Dolního Benešova. Z tehdejšího kádru vyběhlo na trávník šest hráčů. V obou kolektivech došlo ke změnám nejen v kádru, ale i na trenérské lavičce. U domácích jsou trenér Melecký a asistent Horsinka, u hostů je trenérem Miroslav Mičega, který v minulosti vedl mužstvo Brumova. Pikantností bylo utkání i tím, že proti sobě stáli v brance „Muži 1. a 2. kola divize“ Eliáš a Hampel. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbalová lahůdka FCDB

Hostující nováček začal utkání bez bázně a hany. V 10. minutě si gólman Hampel skvěle poradil se střelou Matúše.

 

Domácí se tlačili do útoku. V 17. minutě se dostal do šance Adamík, jeho střela se však mezi tyče nevešla.

 

Fotbalovou lahůdku pak přinesla 33. minuta hra. Nevídanou akci rozehrál Gebauer, Adamík lišácky prodloužil patičkou balón na Rubého a ten fantastickou levačkou nedal Eliášovi v brance žádnou šanci – 1:0.

 

Své vedení mohli domácí pojistit už o minutu později, ale střelu Adamíka zablokoval Dulík a pro Eliáše už to byla snadná kořist.

 

Eliáš si poradil skvělým zákrokem ve 35. minutě s dělovkou Gebauera.

 

Do poločasu už diváci další gól neviděli.

 

 

Vsetín výsledek nezměnil

Po změně stran se obraz hry výrazně změnil.

 

Hosté se snažili o změnu nepříznivého stavu. Bez gólového trestu přežili tutovku domácích v 57. minutě, Labuda poslal na zteč Foitzika, ten prodloužil na Rubého, ale Eliáš v brance udržel hosty ve hře.

 

V 66. minutě se mezi tyče nevešla pohotová střela Mydláře.

 

V 67. minutě rozehrál Jaroš výtečně přímý kop, naštěstí pro domácí, Matúš na centr nedoskočil….

 

Z protiútoku se dostal do gólovky Gebauer, ale jeho pumelice se do černého nevešla.

 

Hosté přežili bez úhony i super šanci domácích v 69. minutě. Košárek našel skvělým pasem Foitzika, ale ten z „pětky“ přestřelil nejen padajícího Eliáše, ale i jeho branku.

 

Gólem neskončila ani utěšená střela Rubého v 77. minutě, a tak bylo o dramatickou koncovku postaráno až do závěrečných minut.

 

Hosté vycítili šanci na bodový zisk. V 85. minutě centroval Surovec, Mačekova střela však šla vedle branky.

 

Když gólem neskončila ani šance Jaroše s Mydlářem v 88. minutě, tak se z prvního vítězství v novém ročníku radovali domácí. 

 

 



Ohlasy k zápasu


FC Dolní Benešov
Marcel Melecký, trenér: Z našeho prvního vítězství mám pochopitelně radost i když ve hře máme ještě mnoho co zlepšovat. Věřím, že je to velké povzbuzení pro naše mladé hráče do dalších kol

FC Vsetín
Miroslav Mičega, trenér: V 1. poločase nás domácí přehráli. Dali gól a naštěstí další šance neproměnili. Po přestávce jsme měli více za hry, ale koncovka nás zradila. Celkově musím konstatovat, že domácí vyhráli zaslouženě.



Sestavy


FC Dolní Benešov
D. Hampel [-] - J. Romaněnko [-] , L. Foitzik [-] , V. Těžký [-] (57. J. Košárek [-] ) , D. Rychnovský [-] , F. Labuda [-] (72. J. Oberherr [-] ) , T. Gebauer [-] , O. Adamík [-] (63. M. Hartmann [-] ) , T. Moravec [-] , P. Rubý [-] , O. Haas [-]

FC Vsetín
J. Eliáš [-] - M. Ondráš [-] (30. M. Jaroš [-] ) , M. Mydlář [-] , D. Dulík [-] , T. Kresánek [-] - J. Stuchlík [-] (38. P. Amrich [-] ) , R. Bublák [-] , V. Surovec [-] , J. Kapusta [-] - O. Bartozel [-] (81. J. Maček [-] ) , L. Matůš [-]

ŽK: 24. D. Rychnovský , 90. M. Hartmann - 78. D. Dulík .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: Kondler Petr - PODHAJSKÝ Matěj, ŠAFRÁN Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.