Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2017 16:30

3.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

8.0

Nápoje

8.0

Jídlo

8.0

Hrací plocha

3.0

Zázemí

8.0

Vsetín konečně za tři body


Branky


0

Jeseník byl považovaný před utkáním za favorita a vsetínský nováček měl před soupeřem respekt. Jenže na hřišti to pak vypadalo úplně jinak. Ve Vsetíně neuspěl. Úspěchu se ani nepřiblížil a po špatném výkonu poprvé v sezoně vyšel bodově naprázdno. Domácí valaši udeřili dvakrát v druhém poločase a hosté nedokázali zareagovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si první šanci připravili ve 13. minutě, kdy po centru z levé strany pálil Bartozel do tyče.

Stejný hráč byl blízko gólovému úspěchu ve 25. minutě, ale po rohovém kopu těsně přestřelil. Ve stejné době musel nuceně střídat zraněný jesenický Kysela a s velkým sebezapřením už hrál i Minka, ten ale utkání dohrál. Zcela zdravotně v pořádku nebyl ani brankář Červenka a jesenické trable dovršilo druhé střídání Řezníčka, rovněž kvůli zranění. Zápas pak dohrával na hrotu nedoléčený Keltner.

 

Po půlhodině začalo hustě pršet a s deštěm přišly i náznaky zlepšení  v podání hostujícího týmu. Vavračův centr na zadní tyč zkoušel usměrnit ve skluzu Furik, ale minul. S Minkovým pokusem z dálky si gólman nadvakrát poradil.

Jeseník se i v druhém poločase většinou jen bránil a nic si nevytvořil. V 59. minutě nasadil k velkému sólu Bublák, prošel až do pokutového území, kde ho už nikdo nemohl zastavit a vybíhající Červenka neměl nárok. 1:0.

Hosté prohrávali, což je přece jen vyburcovalo k aktivitě. Po Minkově centru se v závaru zády k brance zkoušel prosadit Vavrač, ale jeho hlavička těsně minula tyč.

Na druhé straně hrozilo stálé nebezpečí z křídelních prostorů a Červenka musel skvělým zákrokem vytáhnout střelu Stuchlíka.

V 76. minutě domácí pojistili vedení, když rohový kop odvrátila hostující obrana na hranici šestnáctky, následovala přízemní střela, která prošla do brankoviště a volný Kresánek ji pohotově poslal k tyči. 2:0.

Za dvoubrankového stavu byli domácí psychicky nahoře a Jeseník, který se v utkání herně trápil, už nemohl s výsledkem nic udělat.

 

Výsledek odpovídá vývoji utkání. Domácí posílení o dva nové hráče, kteří značně oživili ofenzivu, podali svůj nejlepší výkon v sezoně, naopak Jeseník tentokrát zaostal za očekáváním.

 

Zdroj: s přispěním FK Jeseník



Počet diváků: 120. Rozhodčí: ŠIMONÍK David - KOVÁŘČÍK Dominik, KOSTELNÍK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.