1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2017 17:00

2.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jak Jičín o tři body přišel


Branky


0

Utkání dvou soupeřů, kteří  vsadili na dravé mladí, skončilo dělbou bodů, což může hodně mrzet domácí tým. Přišel o tři body až v závěru utkání a to po standardní situaci, kterou si měli pohlídat. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nahoru, dolů

Utkání začal lépe houževnatý domácí tým.  Již v desáté minutě se do šestnáctky hostů protáhla nová posila domácích Ondra Pyclík a po kontaktu s obráncem se domáčí útočník ocitl na zemi. Rozhodčí tento zákrok neposoudil jako penaltový a tak píšťalka zůstala němá.

Ve dvanácté minutě to byl domácí kapitán Švec,  který pronikl hostující obranou, ale byl zablokován.

V 17. minutě se připomněli také hosté, když vyrazili k rychlému protiútoku na jejímž konci byl  Adam Rychlý, ale jeho prudkou střelu z dvaceti metrů vyškrábl pozorný Ognyanov na rohový kop.

A hosté se usadili před domácí svatyni a rohový kop si zopakovali hned čtyřikrát za sebou.

A hra se začínala přelévat z jedné strany na druhou. V dvacáté páté minutě se rozběhli hned tři domácí hráči na jediného obránce hostů, finální přihrávka Uhlíře však dopadla prachbídně a tak si opavský brankář Lasák v klidu vzal míč pro sebe.

Obdobná situace hned poté nastala i na druhé straně hřiště. Domácí přišli na půli lehkovážně o míč a hosté se řítili na branku domácích, kde v poslední chvíli obětavý Švec zahrál míč na rohový kop.

Největší šance domácích přišla v dvacáté osmé minutě. Opatřil vybojoval míč a v rychlosti obešel i posledního hráče hostů, ale tvář v tvář Lasákovi bránu přestřelil. Bohužel pro Nový Jičín nepřihrál v poslední chvíli lépe postavenému Pyclíkovi, který by už dával do prázdné brány.

31. minuta a před opavskou brankou se strhla trma, vrma, ale ani jeden z domácích hráčů nemohl obětavou obranu opavanů přelstít.

A tak opět hosté. Na hranici pokutového území fauloval jičínský obránce Nippert kapitána hostů Bergera a přišel přímý volný kop. Swiech Jakub, ale trefil jen zeď a zůstal výsledek bezbrankový.

 

Těsně před odchodem do kabin měl velkou šanci hostující Hurta, ale Ognyanov jeho střelu z úhlu bravurně zlikvidoval. 

Domácí smutek zařídil Swiech

Druhý poločas začali opět aktivnější domácí hráči. 58. minuta a rohový kop pro Nový Jičín. Míč si postavil obránce Kiss Farkas a krásným centrem našel na přední tyči Malinu, který podél brány hlavou jen o pověstný chloupek minul Lasákovu bránu.

V šedesáté minutě se ještě do šancí dostali Kalich a Opatřil, ale ani jeden z domácích hráčů bránu hostů vážněji neohrozili.

Ale 68. minuta už domácí příznivce zvedla ze sedadel. Juříček vyvezl míč a přenechal ho Pyclíkovi, který si míč krásně navedl a na jeho přesnou střelu k tyči už byl Lasák krátký. 1:0.

A novojičínští chtěli víc. Tři minuty po vstřeleném gólu napřáhl Farkas asi z třiceti metrů a jeho dělovka pěkně popálila  Lasákovi rukavice.  

V 85. minutě ještě ohrožoval střelou hostující bránu domácí kapitán Švec, ale brankář Lasák si poradil.

Dvě minuty před koncem přišel smrtící úder opavských hráčů. Hurta rozehrál standardní situaci z pravé strany a dlouhý balón do šestnáctky domácích nedokázal zachytit nikdo z domácích a tak si hlavou našel balón Swiech a prodloužil míč až za záda Ognyanova. 1:1 a domácím zbyli jen oči pro pláč.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Nový Jičín
Alois Holub, manažér FK Nový Jičín: V prvním poločase jsme měli hned dvě vyložené šance, ve druhém další dvě, ale bohužel jsme z těchto čtyřech šancí gól dát nedokázali. Ve druhém poločase se nám už gól vstřelit podařilo po krásné individuální akci Pyclíka. Poté jsme vyvinuli velký tlak na hostující bránu, ale navýšit skóre se nám již nepodařilo. Hru mužstva velmi oživilo poločasové střídání, kdy do hry přišel Kalich a Wolf. Je smutné, že my po našich velkých šancích nejsme schopni dát branku a soupeř nás potrestá ze standardky, když zaspí celá obrana včetně brankáře. Toto utkání jsme měli jednoznačně vyhrát a získat tři body. Neproměnění jasných gólových akcí nás stalo dva body.




Sestavy


FK Nový Jičín
O. Ognjanov [-] - M. Kiss Farkas [-] , O. Malina [-] , D. Javorek [-] , F. Nippert [-] - M. Staněk [-] (46. T. Wolf [-] ) , J. Opatřil [-] (82. J. Hruška [-] ) , L. Uhlíř [-] (46. J. Kalich [-] ) , J. Juříček [-] , M. Švec [-] - O. Pyclík [-] -

SFC Opava B
K. Lasák [-] - J. Swiech [-] , V. Hájek [-] , J. Kolísek [-] - O. Večerek [-] , V. Berger [-] (77. P. Mezera [-] ) , A. Helebrand [-] (74. M. Vrána [-] ) , A. Rychlý [-] - R. Litwiak [-] (67. M. Schlossár [-] ) , P. Hurta [-] , P. Strnad [-] -

ŽK: 90. K. Lasák .
Počet diváků: 166. Rozhodčí: BROSKEVIČ Michal - KALOČ Radim, BEBENEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.