1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.08.2017 10:15

1.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Regionální, divizní derby zůstalo bez vítěze


Branky


0

Nový divizní ročník začal regionálním derby. V letní přestávce došlo u obou kolektivů k výměně trenérů a taky k podstatným změnám v kádru, a tak byl tento souboj očekáván s velkým zájmem. Domácí trenér Černín vyšperkoval sestavu pěti hráči z kádru „A“ mužstva a taky svým asistentem Jakubem Swiechem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Spousta šancí, ale gól nepřišel

Domácím patřil úvod zápasu. S dělovkami Mozola ze 4. minuty a Strnada z 10. minuty si skvělými zákroky poradil brankář Hampel. 

 

Ve 20. minutě roztleskal diváky nádhernou střelou Čelůstka, ale ta se mezi tyče nevešla. O minutu později spálil „tutovku“ Schlossár po ukázkovém uvolnění Večerkem.

 

Hosté tento uragán přežili a postupně dávali o sobě vědět. Ve 22. minutě zasvištěla střela Rubého nad břevnem. Ve 25. minutě minula jedovka Labudy o chlup levou tyč.

 

Ve 30. minutě si Lasák poradil s vynikající střelou Rubého. Hosté rozehráli ukázkový brejk ve 31. minutě – Oberherr prošel obranou, Labuda prodloužil na Gebauera a ten nechal vyniknout Lasáka v brance domácích.

 

Ve 33. minutě zabránila gólové pohromě dobře postavená pravá tyč branky hostů po střele Strnada. Superšanci nepřetavil ve vedoucí gól ani Berger ve 38. minutě po parádním centru Schlossára.

 

Gólem neskončily ani hlavičky Rubého ve 39. minutě a Košárka ve 43. minutě, a tak odcházela mužstva k poločasové přestávce za bezgólového stavu 0:0.

 

 

Benešov to začal

Parádní fotbal pokračoval i po změně stran. Ve 48. minutě poslal Oberherr do brejku Labudu, jeho střelu si přilepil do svých rukavic Lasák. V 53. minutě pálil vedle branky Berger a v 60. minutě si Hampel udržel čisté konto po dělovce Strnada.

 

Do listiny střelců se zapsal jako první Labuda, který zakončil ukázkovou hlavičkou skvěle rozehraný rohový kop Rubým – 0:1.

 

Domácí však odpověděli v krátkém čase.

 

Na prudký centr z pravé strany si naběhl v 71. minutě Čelůstka a jeho dělovka skončila neomylně v síti u levé tyče bezmocného Hampla – 1:1.

 

 

V závěrečné čtvrthodině se obě mužstva snažila o vítězný gól, ale na výsledku se už nic nezměnilo. Za předvedenou hru si oba kolektivy zasloužily potlesk spokojených diváků.



Ohlasy k zápasu


SFC Opava B
Lukáš Černín, trenér: Hned v úvodním kole jsme viděli nadstandardní, divizí utkání. Vstup do zápasu nám vyšel, gólové šance jsme však neproměnili. Hra se postupně vyrovnávala a soupeř přesvědčil o svých kvalitách. Z celkového pohledu a vývoje zápasu si myslím, že dělba bodů je spravedlivá.

FC Dolní Benešov
Marcel Melecký, trenér: Kdo má fotbal rád, musel být dnes spokojen. Obě mužstva chtěla především hrát a odměnou všem nejen na hřišti, ale i v hledišti byla zajímavá a dramatická podívaná až do konce hry. Přesvědčili jsme se, že jdeme správným směrem, všichni hráči zaslouží pochvalu za nasazení a vůli po bodovém zisku. Remíze je zasloužená a je to pro nás velké povzbuzení do další práce.



Sestavy


SFC Opava B
K. Lasák [-] - J. Kolísek [-] , M. Radič [-] , T. Čelůstka [-] , J. Swiech [-] - M. Schlossár [-] (61. R. Litwiak [-] ) , O. Večerek [-] (69. A. Helebrand [-] ) , A. Rychlý [-] , V. Mozol [-] (28. V. Berger [-] ) - D. Puškáč [-] , P. Strnad [-]

FC Dolní Benešov
D. Hampel [-] - J. Košárek [-] (63. L. Foitzik [-] ) , J. Oberherr [-] (65. O. Adamík [-] ) , O. Haas [-] , D. Rychnovský [-] , T. Gebauer [-] , M. Hartmann [-] , T. Moravec [-] , P. Rubý [-] , J. Romaněnko [-] , F. Labuda [-] (78. D. Liška [-] )

ŽK: 76. A. Helebrand , 82. A. Rychlý - 79. J. Romaněnko , 84. M. Hartmann , 89. O. Haas , 90. D. Hampel .
Počet diváků: 156. Rozhodčí: KULIČKA Radek - PÁRAL Roman, ŠAMAJ Vratislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.