0:4
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.08.2017 17:00

1.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brumovští si v Petrovicích s chutí zastříleli


Branky


0

Po roce opět návrat do divize E, kdy Brumovu hodně ubude daleké cestování, se hostující tým na začátku nové sezóny vydal do Petrovic u Karviné. Celou taktickou přípravu na utkání podřídili alespoň zisku bodu, kdy chtěli navázat na vydařené venkovní zápasy z jarní části uplynulé soutěže. Kdo ale shlédl toto úvodní představení na severu Moravy, tak viděl, že brumovští byli kompaktní, disciplinovaný a fyzicky i herně lepší tým. A nakonec i s produktivní koncovkou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V poločase se snažili hosté udržet tým v psychické pohodě a i nadále pokračovat ve hře, která domácím dělala veliké problémy. Výborná defenzíva, kdy všichni čtyři obránci zahráli výtečně. Jiří Vítek v roli defenzivního štítu hraje v sedmnácti letech neuvěřitelně a i v záloze měli více ze hry. Útočník hostů Marek Novák se tak i díky práci celého týmu dostával do velikých šancí, ale nebylo mu přáno. Tutovky, do kterých se dostal, buď vyřešil špatně, nebo jej vychytal velmi dobrý domácí brankář Pacanovský.

 

 

 

Zakletí domácí brány odčaroval v 56 minutě výstavní ranou z voleje křížem do šibenice kapitán Marek Chovanec, ke kterému propadl centr z levé strany. 1:0.

 

A za dvě minuty hosté ve středu hřiště nádherně rozebrali domácí tým a skvělou průnikovkou se dostal Marijan Imeri za obranu Petrovic a s přehledem zvýšil na 2:0.

 

Pak hosté lehce polevili a slabší chvilku si vybral i Andrej Cúcik v brance, když za velkým vápnem váhal s odkopem, až jej domácí hráč o míč připravil, ale naštěstí pro hostujícího brankáře trefil pouze tyč zcela prázdné brány.

 

Po kratší době ovšem brumovští opět zabrali na vyšší obrátky a domácí začali odpadat fyzicky.

 

Výsledkem toho byly další branky v domácí síti, když nejprve v 72. minutě  Marek Novák konečně protrhl střeleckou smůlu a zvýšil tak na 3:0 a za další dvě minuty Pavel Naňák dokonal dílo zkázy domácích. 4:0.

 

Rezignovaní domácí mohli inkasovat i další minimálně tři branky, ale už se tak nestalo a zápas skončil jasným výsledkem pro FC Elseremo Brumov.

 

Zdroj: se svolením FCEB





Ohlasy k zápasu



FC Brumov
Martn Zvoníček, záložník: Hrálo se v docela velkém horku a přesto si myslím, že to mělo vysoké tempo a to se stalo Petrovicím osudné, protože odpadly fyzicky. Už první poločas jsme hráli výborný fotbal s mnoha gólovými šancemi. Mára Novák i Marijan Imeri měli tutovky, které bohužel neproměnili a i moje břevno gólem neskončilo a poločas byl tedy bez branek. V kabině jsme si řekli, že v nasazení budem pokračovat, musíme tak dát nějaký ten gól, což nám v druhé půlce náramně vyšlo a po první brance Máry Chovance se rozjel kolotoč, který se zastavil pouze u výsledku 0:4. Také je třeba pochválit výborně hrající obranu! Pro nás je to úžasný a nečekaný vstup do sezony, který chceme doma potvrdit.



Sestavy


TJ Lokomotiva Petrovice
O. Pacanovský [-] - D. Gill [-] , M. Kempný [-] , M. Ruisl [-] (64. J. Paduch [-] ) , P. Chwastek [-] - J. Hoffmann [-] , P. Dittrich [-] (69. D. Hanusek [-] ) , V. Bujok [-] , J. Pilch [-] (71. W. Gres [-] ) - J. Urban [-] , T. Gomola [-]

FC Brumov
A. Cúcik [-] - M. Chovanec [-] , M. Kolář [-] , D. Juřica [-] , T. Kolouch [-] - M. Zvoníček [-] , D. Řehák [-] (87. P. Vaculín [-] ) , J. Vítek [-] - M. Imeri [-] , M. Novák [-] (80. T. Chuchma [-] ) , P. Naňák [-] (82. J. Fojtík [-] )

Místo: Petrovice. Počet diváků: 115. Rozhodčí: Duda Radim - KONTORŠIKOV Maxim, LYSÁK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.