1:1
(0:1)
40. M. Furik
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.08.2017 17:00

1.kolo, Divize E, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Hranicích po bodu


Branky


61. J. Nehyba - 40. M. Furik
0

Remíza na úvod nové divizní sezony v Hranicích na Moravě. Ne že by Jeseník byl z výsledku či výkonu mužstva vyloženě zklamaný, ale v jesenickém táboře po zápase panují všeobecně spíše rozpaky než uspokojení. Premiéra nového ročníku ukázala, že mužstvo Jeseníku je na tom herně i fyzicky dobře. A jestli je potřeba na něčem zapracovat, tak to bude především zvládání emocí, sebekázeň, soustředění se jen na svůj výkon. Emoce ke sportu patří a každý ví, že ve vypjatém utkání je velmi těžké udržet je pod kontrolou. V Hranicích ale bylo té negativní a vzrušené atmosféry až příliš a to na všechny strany. Vyvrcholení vzájemných provokací a nesportovních gest přišlo ve 48. minutě. Bříza schytal v souboji několik tvrdých ran, což rozhodčí nechal bez povšimnutí a když byl balon pryč, srazil soupeře k zemi, což rozhodčí bez povšimnutí nenechal. Červená karta za stavu 0:1 poslala Jeseník do kritických minut.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jeseník nebyl ustrašený host

První poločas přinesl opatrný fotbal. Domácí měli zpočátku územní převahu, ale nic si nepřipravili a postupem času se projevila jesenická fotbalovost a rychlý přechod do útoku. Furik měl šanci po Mlynářově centru, ale z úhlu brankáře nepřekonal.

 

Úspěšnější byl ve 39. minutě. Jeho gólu předcházela přímočará akce, kdy Kysela vyvezl míč, posunul ho na Břízu, který přihrávkou do uličky našel nabíhajícího Vavrače a jeho centr přes vybíhajícího gólmana doklepl Furik do prázdné branky. 1:0.

 

 

Bříza nedohrál

Hned v první minutě druhé půle měly Hranice velkou šanci na vyrovnání, když po rohovém kopu vykopával z prázdné branky Marcinov.

Vzápětí přišla Břízova zápasnická vložka znamenající oslabení a následoval velký nápor domácích.

Oficiální zápis rozhodčího: Zpráva rozhodčího

Vyjádření k vyloučení: 47.minuta - ČK- H13 Bříza Adam ID 91061820 - Hrubé nesportovní chování, HNCH-udeření soupeře rukou do horní oblasti těla v nepřerušené hře mimo souboj o míč. Míč vzdálen od místa přestupku cca 3 metry. Faulovaný hráč utkání dohrál. Vyloučený hráč si byl vědom svého provinění a spořádaně opustil HP do kabin.

Zranění: NE, Předat k STK: NE, Předat k DK: ANO, Konfrontace: NE

 

Zdálo se být otázkou času, kdy hosté inkasují. Díky výbornému Červenkovi a pozorně bránícímu bloku osmi hostujícich hráčů se do sítě vloudila jen jedna střela.

V 61. minutě Červenka vyrazil první pokus, ale na Nehybovu dorážku už byl bezmocný. 1:1.

S vyrovnáním domácí poněkud polevili v tlaku, ale přesto měli nadále více ze hry. Červenka táhlou střelu vytlačil na břevno a poradil si i s dalšími pokusy. Jeseník si střelecký pokus už nepřipravil, měl pouze několik rohových kopů. V závěru hosté hráli o čas a k velké nevoli domácích diváků dotlačili takticky zápas k remíze.

 

Zdroj: se svolením FK Jeseník

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Hranice
Rostislav Sobek, trenér: Začali jsme aktivněji. Soupeře jsme dobře napadali a zachytávali rozehrávku. Několik slibných situací jsme bohužel nedotáhli do konce. Po půl hodině se soupeř osmělil a zaslouženě se ujal vedení. Po přestávce se hosté dostali do početního oslabení. Začali bránit výsledek, čehož jsme využili k vyrovnání.Další tři šance Kuchaře a Lasovského bohužel zůstaly nevyužity.




Sestavy


SK Hranice
J. Tomečka [-] - T. Čáp [-] , J. Nehyba [-] , R. Sobek [-] (76. J. Frydrych [-] ) , L. Lasovský [-] , M. Lasovský [-] , D. Kuchař [-] (83. R. Kalous [-] ) , M. Kuchař [-] , M. Vyka [-] , R. Kundrát [-] , J. Schlimbach [-] (67. P. Křenek [-] )

FK Jeseník
J. Červenka [-] - D. Marcinov [-] , J. Vavrač [-] , B. Mlynář [-] , P. Kysela [-] (56. J. Mráz [-] ) , M. Furik [-] (85. P. Plhák [-] ) , J. Minka [-] , J. Karakasidis [-] , D. Macura [-] , V. Keltner [-] (66. J. Řezníček [-] ) , A. Bříza [-]

ŽK: 21. J. Nehyba , 28. M. Vyka , 67. D. Kuchař , 90. R. Sobek - 20. D. Macura , 85. M. Furik , 90. J. Minka . ČK: 47. A. Bříza .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: DUDEK Matěj - VRŤO Peter, LUKAŠÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.