3:1
(0:1)
43. J. Henzl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2018 15:30

29.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Říše porazila Žďár


Branky


14

Žďárští ukončili sezonu prohrou na hřišti Staré Říše.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Žďár odjel ke svému poslednímu zápasu sezony na půdu Staré Říše.

 

Utkání hosté začali aktivitou a první desetiminutovka se odehrávala především na polovině domácích. První ošemetnou situaci před hostující brankou se odehrála ve 14. minutě, kdy nebezpečný centr domácích proletěl malým vápnem. Další minuty poté patřili dále domácím, ale dvě střely jen minuly Hajného branku. Hosté zahrozili ve 27. minutě, ale střela Bureše z dvaceti metrů skončila jen na tyči. Další minuty se odehrávaly spíše ve středu pole. Až ve 43. minutě se ke střele kousek za velkým vápnem dostal Fiala, jeho střela orazítkovala tyč, ale míč se poté přes Bureše dostal k Henzlovi, který ho dopravil do branky - 0:1. Hosté šli tak do kabin s náskokem.

Domácí zápas otočili

Druhý poločas začal bojovně a s nepřesnostmi na obou stranách. Změnu skóre mohla přinést 62. minuta, kdy se po rohu dostal k míči Štursa, ale jeho pokus skončil na břevně. Známá a otřepaná fráze nedáš dostaneš opět zafungovala v 66. minutě. Centr po standardce našel hlavu Príborského a míč se po odrazu od břevna dostal za Hajného záda - 1:1. V 72. minutě již domácí vedli. To Vacek prošel středem obrany Žďáru jako nůž máslem a střelou po zemi poslal domácí do vedení - 2:1. Další minuty se hosté pokoušeli o vyrovnání, ale snaha hostů branku nepřinesla. Rozhodnutí tak na sebe opět vzal v 86. minutě Vacek a střelou ze středu pokutového území rozhodl tento divizní zápas - 3:1.

 

Stará Říše jede v posledním kole do Havlíčkova Brodu. Žďár má po sezoně.



Ohlasy k zápasu


FSC Stará Říše
Luděk Kováčik (trenér): Hosté byli v první půli lepším týmem. Po přestávce jsme začali bojovat a soupeře přehrávat. Skvělý výkon podal Vacek. Za druhou půli jsme si výhru zasloužili. Jsem rád, že jsme se s domácím hřištěm rozloučili třemi body.

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
Petr Nedvěd (trenér): První poločas byl v naší režii, když jsme dali gól a dvakrát trefili tyč. Ve druhé půli jsme trefili znovu břevno a z protiútoku jsme dostali gól. Pak se na nás projevilo to, že hrajeme pátý zápas během čtrnácti dnů.



Sestavy


FSC Stará Říše
M. Jícha [-] - R. Nehyba [-] , A. Šmíd [-] , J. Sobotka [-] , A. Plichta [-] , M. Vacek [-] , V. Bastl [-] (60. M. Pokorný [-] ) , P. Severa [-] , P. Heide [-] , P. Příborský [-] , D. Chlumský [-]

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
T. Hajný [-] - T. Peňáz [-] , R. Štursa [-] , P. Fiala [-] - S. Švoma [-] , Č. Vitásek [-] (88. B. Sláma [-] ) , R. Sodomka [-] (67. O. Růžička [-] ) , J. Nedvěd [-] , J. Bureš [-] , T. Janů [-] (81. L. Trojánek [-] ) - J. Henzl [-]

ŽK: 76. P. Heide .
Hráči zápasu: M. Vacek , P. Příborský .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KADLEC Václav - BUČEK Vítězslav, NEJEZCHLEB Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Dominik Moučka
Tip experta: remíza

1:1 - Žďár je bez formy, což předvedl i doma s Bíteší.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů