Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2018 17:00

29.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rosice doma znovu vyhrály


14

Rosice potvrdily skvělou domácí formu a porazily Ždírec nad Doubravou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po poločase vedli

I v dalším souboji s celkem ze středu tabulky hráči Slovanu pokračovali v kvalitních domácích výkonech a nad ždíreckým Tatranem a jasně zvítězili.

 

Od začátku utkání měli domácí jasnou územní převahu a hra se převážně odvíjela na polovině hostů. Z této převahy se však hráči Slovanu nedokázali v první půlhodině prosadit do vážnějších brankových příležitostí. Až ve 27. minutě se po přihrávce Drbala z vlastní poloviny dostal do rychlého protiútoku Přichystal, jeho přihrávku na Moučku napříč vápnem hostí však zblokoval vracející se Fikar a celá akce skončila pouze rohem. Po tomto rohu a přihrávce Selingera nestačil usměrnit míč do branky Drbal. Ve 31. minutě poslal ze středu hřiště míč mezi stopery Ždírce do jejich Přichystal, nabíhající Pazourek přešel přes vybíhajícího Bartaloše a zajistil Slovanu vedení - 1:0. Ve 34. minutě po přímém kopu Černého z pravé strany hřiště hlavičkoval nad branku hostí Krejčí. V nastaveném čase se po autu u vlastní branky a pohotovém výkopu Zádrapy dostali domácí do rychlého útoku, po pravé straně postupující Moučka přihrál Černému a ten tísněn obráncem přestřelil branku.

Domácí navyšovali vedení

Ve druhém poločase se hra v poli částečně vyrovnala, čímž se však otevřela obrana hostí pro průniky hráčů Slovanu. Ve 48. minutě po akci po levé straně našel Moučka Selingera, ten přihrál do výhodnější pozice Přichystalovi, který při zakončení špatně trefil míč. V 53. minutě předvedli hosté pěknou kombinační akci přes celou polovinu Slovanu, zakončení z kopačky Slavíka však skončilo mimo levou tyč branky. V 68. minutě přihrál se středu hřiště Pazourek doprava na Černého, ten postoupil do vápna hostí, přihrál před branku nabíhajícímu Přichystalovi a ten z zvýšil přesnou střelou na 2:0. V 75. minutě po rohu hostí z pravé strany se míč postupně dostal až k Michalcovi, který branku Slovanu minul. V 76. minutě potrestali laxní rozehrávku hostí u vlastní branky napadající Přichystal se Selingerem. Selinger vybojoval míč na Michalcovi, následně našel přesným centrem v prostoru penalty osamoceného Přichystala a ten hlavou vstřelil svou druhou branku v zápase a zvýšil na 3:0. 

 

Domácí budou v posledním kole bojovat o druhé místo, když hrají doma se Šumperkem. Ždírec hostí Velkou Bíteš.



Ohlasy k zápasu



TATRAN Ždírec nad Doubravou
Martin Slavík (trenér): Hráli jsme dobře. Asi to zní divně, když jsme prohráli. Máme personální problémy a šanci dostali hráči, kteří toho tolik nenahráli. Dostali jsme hloupý gól na 3:0 po individuální chybě.



Sestavy


FC Slovan Rosice
J. Zádrapa [-] - P. Šíp [-] , O. Přichystal [-] , D. Moučka [-] , P. Drbal [-] , T. Selinger [-] , D. Pazourek [-] , J. Černý [-] (70. J. Havlásek [-] ) , M. Kugler [-] (70. T. Buršík [-] ) , M. Kršák [-] , J. Krejčí [-]

TATRAN Ždírec nad Doubravou
D. Bartaloš [-] - M. Slavík [-] (80. L. Dočekal [-] ) , J. Málek [-] , J. Veselský [-] (85. M. Slavík [-] ) , P. Pátek [-] , P. Klimeš [-] (77. T. Máša [-] ) , T. Jiroutek [-] , J. Novotný [-] , J. Fikar [-] , L. Mrázek [-] , R. Michalec [-]

ŽK: 39. P. Šíp , 53. J. Černý - 11. R. Michalec , 17. J. Novotný , 64. P. Pátek , 68. M. Slavík .
Hráči zápasu: O. Přichystal , D. Moučka .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: POSPÍŠIL Pavel - GREČMAL Michal, VOJÁČEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Dominik Moučka
Tip experta: výhra domácích

5:0 - Rosice jsou doma bezkonkurenční.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích