Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2018 17:00

29.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka v Třebíči pro Polnou


Branky


14

Diváci viděli v Třebíči deset branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

V bezstarostném zápase byli favoritem hosté, a to v průběhu zápasu také potvrdili.

 

Hosté na poslední tým v tabulce vlétli a hned z prvního útoku slavili úspěch. Haala nacentroval a míč hlavou poslal do sítě Jan Bajer – 0:1. Ve 14. minutě přišel roh hostí, po kterém opět hlavou zvýšil Filip Vedral – 0:2. Ve 26. minutě podnikli hosté další útok, po kterém Haala nabil tentokrát kapitánovi Urbánkovi a lídr mužstva z první poslal míč k tyči - 0:3. Brzy poté se dostala ke slovu Třebíč, když se až do koncovky prodral Pavel Novák a nadvakrát překonal Rycheckého – 1:3. Stejně se vedlo v 35. minutě i Adamovi Mackovi, který snížil na rozdíl jediné branky – 2:3.

Hosté si vedení pohlídali

Slavoj začal druhou půli náporem, ale udeřila Třebíč. Macek našel centrem ve vápně hlavu Filipa Kruly a ten rybičkou poslal míč za záda bezmocného gólmama hostí Rychteckého - 3:3. Jenže v 64. minutě byl na zadní tyči volný Bajer – 3:4. O tři minuty později střelou na zadní tyč zvýšil na svojí druhou trefou Jan Urbánek – 3:5. Navíc ještě Bajer nachytal Rychetského, který stal daleko od branky a lobem z úctyhodné vzdálenosti zvýšil – 3:6. Domácí se ještě dočkali čestného úspěchu, když ze střední vzdálenosti napřáhl Beránek a jeho projektil skončil v šibenici – 4:6.

 

Třebíč zakončí sezonu ve Strání. Polná hraje doma s Vrchovinou.



Ohlasy k zápasu


HFK Třebíč
Petr Vašíček (trenér): Hrajeme jako na houpačce. Dostaneme tři góly, poté zvládneme vyrovnat. Následně však znovu dovolíme soupeři odskočit. Upozorňovali jsme kluky na silné stránky soupeře a stejně jsme z nich dostali pět gólů. Hráči se snaží, ale sráží nás taktické chyby.

Slavoj Polná
Michal Lovětínský (trenér): Byl to náš klasický zápas pro diváka. Po jasném vedení jsme hloupě inkasovali. Nakonec jsme díky krásným akcím strhli vedení na naši stranu. Zasloužená výhra se zbytečnými nervy.



Sestavy


HFK Třebíč
M. Rychetský [-] - A. Macek [-] - R. Bence [-] , A. Suchna [-] , F. Krula [-] , L. Karásek [-] , P. Florián [-] , A. Beránek [-] , P. Novák [-] , J. Pecka [-] (31. D. Lorenc [-] ) , R. Houser [-]

Slavoj Polná
S. Rychtecký [-] - V. Haala [-] , J. Bajer [-] , M. Šerý [-] (75. J. Kubec [-] ) , J. Holub [-] , J. Klíma [-] (60. M. Pecina [-] ) , F. Vedral [-] , J. Fadrný [-] , J. Urbánek [-] , D. Čížek [-] , J. Hrdlička [-] (82. T. Válek [-] )

ŽK: 65. P. Novák - 71. J. Bajer .
Hráči zápasu: J. Bajer , J. Urbánek .
Počet diváků: 58. Rozhodčí: Podhajský Matěj - EHRENBERGER Tomáš, PŘIKRYL Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Dominik Moučka
Tip experta: výhra hostů

0:3 - Třebíč je celou sezonu bezzubá.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích