D. Copko 57.
1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2018 17:00

28.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strání remizovalo s Rosicemi


Branky


12

Strání potřebuje k záchraně každý bod a na konci soutěže by se mu mohl hodit i ten z duelu s Rosicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Do Strání přijely rozjeté Rosice, které bojují o umístění v první trojce soutěže. Domácí bojují o záchranu a chtěli navázat na jarní domácí povedené zápasy.

 

V 6. minutě střílel po autu domácích Obiechina vysoko nad branku Zádrapy. V 17. minutě zakončil Copko v pádu pro změnu vedle. Rosičtí vypustili první střelu na branku Popelky v 19. minutě, Kršákův pokus z 25 metrů ale skončil mimo. Ani střela Buchty z 29. minuty se mezi tři tyče nevešla. Ve 37. minutě připravil aktivní Copko palebnou pozici pro Straňáka, ten však z hranice šestnáctky branku těsně o kousek přestřelil a tak šly oba týmy do kabin za bezbrankového stavu.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Ve 47. minutě utekl po pravé straně Copko, Zádrapa jeho střelu z úhlu nejprve vyrazil a následně zlikvidoval i jeho dorážku. Minutu na to se na druhé straně ocitl sám před Popelkou střídající Přichystal, jeho lob ale domácí brankář chytil. V 54. minutě po vysunutí Kuglera postupoval Přichystal sám na Popelku a tentokrát mu střelou kolem noh nedal šanci – 0:1. Domácím se podařilo srovnat takřka okamžitě, když se Copko uvolnil v rohu velkého vápna a povedenou střelou na zadní tyč překonal bezmocného Zádrapu – 1:1. V 59. minutě si Copko se Straňákem zopakovali akci z prvního poločasu, kdy prvně jmenovaný nabíjel a druhý jmenovaný o metr přestřelil. V 61. minutě si na Pazourkův roh naskočil Krejčí, jeho hlavičku Popelka vyrazil a poté zneškodnil i dorážku Drbala. O minutu později prošel po levé straně Selinger až do šestnáctky domácích, tísněný na hranici regulérnosti však zakončil pouze do boční sítě. V 70. minutě vrátil Pazourek přetažený centr z levé strany zpět před bránu, odkud Buchta pálil z otočky vedle. Nejblíže ke druhému gólu byli rosičtí v 75. minutě, kdy Buchta přihrál na malé vápno Přichystalovi, kterému ke skórování chyběly centimetry. V závěru utkání se sice oba týmy snažily strhnout vítězství na svoji stranu, vyloženou šanci už si ale ani jeden z nich nevypracoval.

Strání jede v příštím kole na hřiště Tasovic. Rosice hrají na svém hřišti se Ždírcem nad Doubravou.



Ohlasy k zápasu


FC Strání
Zdeněk Šebesta (trenér): I když jsme doma ztratili dva body, musíme respektovat kvalitu soupeře. Rosice jsou třetím týmem soutěže, ze všech mančaftů dali nejvíce branek. Hlavně směrem dopředu jsou hodně nebezpečné. Mohli jsme vyhrát i prohrát, remíza je spravedlivá. Pořád to máme ve vlastních rukách.




Sestavy


FC Strání
A. Popelka [-] - J. Mimochodek [-] , M. Palík [-] , J. Gardian [-] , D. Sedláček [-] (84. A. Juma [-] ) - P. Obiechina [-] (86. P. Ševčík [-] ) , L. Pilka [-] , P. Silnica [-] , R. Straňák [-] (84. M. Bruštík [-] ) , P. Fruhauf [-] - D. Copko [-] -

FC Slovan Rosice
J. Zádrapa [-] - P. Šíp [-] , P. Drbal [-] , J. Vítámvás [-] , T. Selinger [-] , P. Malata [-] (42. O. Přichystal [-] ) , D. Pazourek [-] (83. T. Buršík [-] ) , M. Kugler [-] , R. Buchta [-] , M. Kršák [-] , J. Krejčí [-]

ŽK: 23. L. Pilka - 14. P. Malata , 21. M. Kršák , 39. M. Kugler .
Hráči zápasu: D. Copko - O. Přichystal .
Počet diváků: 296. Rozhodčí: Kneisl Leoš - LYSÁK Václav, KOVÁŘČÍK Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Michal Najman
Tip experta: výhra domácích

Stráni doma a venku, to je jako den a noc. Teď navíc nutně potřebují vyhrát. Rosice patří mezi to lepší, ale ve Strání je nic lehkého nečeká. Tady můžou připlout i kapříci. Copko gól a výhra domácích.

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů