Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2018 17:00

28.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šumperk porazil Havlíčkův Brod


Branky


12

Šumperk po volném víkendu zabral a porazil o záchranu bojující Havlíčkův Brod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli bylo jasno

Žluto-modří měli první červnový víkend za úkol především spravit divákům chuť po předchozích dvou zpackaných zápasech. Hosté potřebují k záchraně každý bod.


Domácí poslal do trháku už v 19. minutě Jan Nimrichtr, který zakončil pohlednou kombinaci na jeden dotek a otevřel skóre – 1:0. Hosté za sedm minut srovnali. Povedenou kombinaci Henka s Hejkalem zakončil druhý jmenovaný střelou do odkryté brány a bylo vyrovnáno – 1:1. Hned po třech minutách však po rohovém kopu hosté neobsadili Nimrichtra a ten poslal domácí znovu do vedení – 2:1. Havlíčkobrodský Slovan poté vypadl z role. Po jednom z faulů hostujících hráčů domácí kopali penaltu, kterou proměnil Filip Rozsíval. ještě více potopili Filip Rozsíval. V 39. minutě předvedli domácí další pěknou kombinaci a Miroslav Podhorný zvýšil už na 4:1 pro Šumperk.

Ve druhém poločase branka nepadla

Během druhé půle chybělo několikrát  málo k další změně na výsledkové tabuli. Jako například v závěrečných patnácti minutách, kdy sám na soupeřova gólmana unikal Rozsíval. Ten však ve vyložené šanci přestřelil. Své šance měli i hosté a to i poté, co od 62. minuty dohrávali bez vyloučeného Pártla. Branka však již nepadla.


Šumperk hraje v příštím kole na hřišti Bzence. Havlíčkův Brod jede do Blanska.



Ohlasy k zápasu


FK Šumperk
Bohdan Hecl (trenér): Věděli jsme, že hrajeme proti týmu, který zachraňuje ligu, což je vždycky těžší. Navíc nám vzhledem k postavení v tabulce trochu opadla motivace. Ale měli jsme teď delší dobu volno, což nám pomohlo. Kluci si orazili, nebyli tak zavaření. I proto hlavně v prvním poločase předváděli dobrý pohyb. Navíc hosté potom dohrávali v deseti, takže jsme klidně mohli přidat další branky. Nestalo se. Každopádně buďme rádi za vítězství, to se vždycky počítá.

FC Slovan Havlíčkův Brod
Jiří Pabousek (trenér): Opět jsme se nevyhnuli hluché pasáži, která rozhodla o výsledku. Náš mladý tým zatím tyto situace nezvládá, začneme panikařit a dostaneme se pod tlak. Ve druhém poločase jsme podali dobrý výkon a i v deseti hráčích jsme odehráli vyrovnanou partii.



Sestavy


FK Šumperk
L. Max [-] - M. Šinogl [-] (75. E. Kotzmann [-] ) , L. Horák [-] , M. Olejník [-] , J. Bernard [-] , R. Jurásek [-] , J. Nimrichtr [-] , F. Rozsíval [-] , M. Podhorný [-] (56. M. Muzikant [-] ) , M. Smrž [-] , J. Ševčík [-] (56. P. Dostál [-] )

FC Slovan Havlíčkův Brod
J. Zelenka [-] - M. Plíšek [-] , L. Pártl [-] , K. Svoboda [-] , M. Ondráček [-] (73. J. Peřina [-] ) , D. Hejkal [-] - J. Henek [-] , L. Peřina [-] , P. Karlík [-] , O. Štědrý [-] (77. D. Henek [-] ) - R. Háněl [-] (67. J. Pabousek [-] )

ŽK: 36. L. Pártl , 57. R. Háněl , 83. K. Svoboda . ČK: 62. L. Pártl .
Hráči zápasu: L. Horák , J. Nimrichtr - L. Peřina .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: POSPÍŠIL Pavel - VOJÁČEK Milan, MALČÁNEK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Michal Najman
Tip experta: výhra domácích

Tady je kvalita jasně na straně domácích. My jsme tam sice dokázali vyhrát, ale Brodu moc šancí nedávám. Jedině, že by to domácí vypustili. Poté, jak nás u nich řízli jim to snad už ani nepřeji.

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích