0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2018 17:00

26.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rosice vyhrály v Břeclavi


Branky


7

Když už to v Břeclavi vypadalo na bezbrankovou remízu, tak se v závěru prosadil hostující Moučka a zajistil Rosicím tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Břeclavší měli v týdnu volno, a tak mohli mít v nedělním odpoledni více sil než soupeř z Rosic, který ve středu sehrál remízový zápas s Blanskem.

 

Oboustranně opatrnou úvodní patnáctiminutovku zakončila Buršíkova střela z 20 metrů, která mířila doprostřed Fibingrovy branky. Domácí poprvé zahrozili až ve 27. minutě, kdy Kriston pálil z otočky vedle levé tyče. Ve 32. minutě zahrávali rosičtí standardní situaci Malatou, na jehož centr si naskočil Krejčí, ani on však branku netrefil. Ve 35. minutě se po akci Selingera s Moučkou řítil sám na Fibingera Malata, svůj nájezd ale zakončil střelou do domácího brankáře. Ve 38. minutě se kousek za šestnáctkou dostal k odraženému míči Simandl, střela břeclavského kapitána ovšem skončila nad brankou Zádrapy.

Hosté v závěru rozhodli

Ve 49. minutě se po standardní situaci domácích dostal míč až k Dobšíčkovi, kterého v dobré pozici vychytal Zádrapa. O tři minuty později prohrál Selinger na šestnáctce hlavičkový souboj, po kterém se k zakončení dostal Simandl, jeho střelu ale Zádrapa dokázal vyboxovat. V 55. minutě přenesl Černý zprava hru doleva na Moučku, ten si prvním dotykem ve vápně připravil míč a druhým do poslal do levé šibenice, odkud jej Fibingr vynikajícím zákrokem vyškrábl na roh. Blízko ke gólu byli rosičtí i v 62. minutě, kdy Kršák našel přesným centrem na vzdálenější tyči volného Černého, ten však nedokázal dostat míč do odkryté branky. V 79. minutě vyslal Šíp kolmici za obranu domácích na nabíhajícího Malatu, kterého podruhé tváří v tvář vychytal Fibingr. V 87. minutě mohli paradoxně rozhodnout o své výhře domácí, proti byl však Zádrapa, který fantastickým zákrokem vytěsnil Simandlovu střelu v 10 metrů nad břevno. O dvě minuty později přešel na druhé straně Černý přes několik domácích hráčů, míč přihrál pod sebe na malé vápno Moučkovi a ten střelou ke vzdálenější tyči rozhodl o výhře Slovanu – 0:1.

Břeclav jede v následujícím kole do Tasovic. Rosice přivítají Žďár nad Sázavou. 



Ohlasy k zápasu


MSK Břeclav
David Pazdera (trenér): Byl to remízový zápas. Jde o zbytečnou porážku, ale na druhou stranu Rosice jsou nejkvalitnější soupeř, proti němuž jsme od mého nástupu hráli. Rosický tým je dobře organizovaný, hráči vyhledávají osobní souboje. Vytvořili jsme si stejně jako soupeř vyložené šance a záleželo, kdo dá rozhodující branku Bohužel jsme v závěru nedali dvě šance. A jak jsme moc chtěli vyhrát, nezajistili jsme obranu. Z protiútoku jsme pak dostali gól.

FC Slovan Rosice
Michal Kugler (trenér): Věděli jsme, že nás čeká velmi kvalitní soupeř. Měli jsme strach, abychom utkání vydrželi kondičně. Hráli jsme ve středu a máme aktuálně deset zdravých hráčů plus brankáře. Věděli jsme, že duel bude o taktice. Normálně hrajeme víc aktivně, tentokrát jsme věděli, že na to nemáme hráče, převládaly defenzivní typy. Snažili jsme se hrát na nulu s tím, že zkusíme vstřelit gól, což vyšlo.



Sestavy


MSK Břeclav
D. Fibingr [-] - L. Ianosteac [-] , A. Smejkal [-] , P. Musil [-] , F. Čermák [-] (62. T. Trčka [-] ) , J. Fiala [-] , L. Víger [-] , M. Kriston [-] (75. M. Wallisch [-] ) , P. Simandl [-] , J. Hloch [-] , J. Dobšíček [-]

FC Slovan Rosice
J. Zádrapa [-] - P. Šíp [-] , D. Moučka [-] (90. J. Vítámvás [-] ) , P. Drbal [-] , T. Selinger [-] , P. Malata [-] , J. Černý [-] , J. Havlásek [-] , T. Buršík [-] (80. M. Kugler [-] ) , M. Kršák [-] , J. Krejčí [-]

ŽK: 51. P. Šíp , 83. M. Kugler .
Hráči zápasu: D. Fibingr , P. Simandl - J. Zádrapa , D. Moučka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PŘIKRYL Roman - VOJÁČEK Milan, KOUŘÍLEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Matěj Lorenc
Tip experta: remíza

I když se doma Břeclavi daří, Rosice si minimálně bod odvezou.