Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2018 16:30

25.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrchovina vyhrála v Tasovicích


Branky


11

Po remíza s Rosicemi jela Vrchovina pro body do Tasovic a odvezla si všechny tři.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Tasovicím se povedl poslední zápas v Bzenci. Na jeho hřiště však přijel nejlepší tým na hřišti soupeřů - SFK Vrchovina. Vedoucí celek tabulky navíc nepoznal šest zápasů v řadě hořkost porážky.

 

Úvod vyšel lépe hostům z Nového Města na Moravě, když hned ve 2. minutě utkání zahrozil Michal Dočekal. Postupem času se hra vyrovnala a do ohrožení branky se dostaly i Tasovice. Ve 40. minutě byl ve velmi dobré pozici Lapeš, ale David Juran byl na místě. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

Hosté ve druhém poločase rozhodli

Skóre se měnilo po hodině hry,když chybnou malou domů zachytil Dočekal, který vybídl ke skórování Michala Skalníka a ten před odkrytou brankou nezaváhal - 0:1. Za deset minut bylo srovnáno. K centru z pravé strany se dostal Michal Garčic, který povedenou přízemní přihrávkou našel Pavla Lapeše a ten střelou k tyči vyrovnal - 1:1. Tento stav však trval jen chvíli. Rychlou rozehrávku standardní situace domácí nezachytili a Lukáš Michal vybídkl k trefě Michala Skalníka - 1:2. V 83. minutě předvedla další kolaps domácí obrana, hosté napadáním získali míč, Zbytovský obešel brankáře Tomáše Heneše a upravil konečných 1:3.

 

Tasovice ve středu čeká Havlíčkův Brod. Vrchovina zajíždí ke šlágru kola do Šumperka.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tasovice
Miroslav Steinhauser (trenér): Bylo to velmi dobré utkání. Pohledné i bojovné. Hosté byli šťastnější, protože proměnili šance, které jsme jim svými velkými chybami nabídli. Klukům musím poděkovat za to, jak zápas odmakali.

SFK Nové Město na Moravě
Richard Zeman (trenér): Ve druhém poločase jsme vysunuli hru a domácí jsme napadali, s čímž měli problémy. Donutili jsme je k obrovským chybám. Ale to už tak bývá, že pod tlakem dělají chyby i ti nejzkušenější hráči. Musím tým pochválit, ukázal charakter a utkání jsme dotáhli do vítězného konce. Venku se nám daří. Máme zkušené mužstvo, které dokáže proměnit nabídnuté příležitosti. Skoro se mi zdá, že se nám venku hraje lépe než doma.



Sestavy


TJ Sokol Tasovice
T. Heneš [-] - Z. Mička [-] , R. Švarc [-] (79. M. Rygl [-] ) , J. Fukal [-] (65. J. Rapouch [-] ) , L. Hrazdílek [-] , M. Paul [-] , J. Švejkar [-] , P. Horáček [-] , P. Lapeš [-] , M. Blahoudek [-] , J. Čermák [-] (59. M. Garčic [-] )

SFK Nové Město na Moravě
D. Juran [-] - L. Smetana [-] , P. Chalupa [-] , O. Vícha [-] , O. Košík [-] - L. Zbytovský [-] , K. Skalník [-] , P. Ošmera [-] (38. L. Wolker [-] ) - M. Skalník [-] , M. Dočekal [-] (81. P. Duda [-] ) , L. Michal [-] (87. D. Bača [-] )

ŽK: 29. J. Fukal - 12. L. Michal .
Hráči zápasu: M. Paul - L. Zbytovský , M. Skalník .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: Nejezchleb Miroslav - SOUKAL Bedřich, SEDLÁČEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: David Čížek
Tip experta: remíza

Remíza. Zápas skončí remízou. Tasovice jsou doma silné a nedovolí, aby je Vrchovina porazila

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: remíza

Tip: výhra hostů