Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2018 16:30

24.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Břeclav deklasovala Havlíčkův Brod


Branky


6

Havlíčkův Brod posilněný posledními povedenými zápasy vyjel do břeclavi, ale tam tvrdě narazil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Závěr první půle pro Břeclav

V Břeclavi se utkaly dva týmy, které v posledních týdnech vyměnily trenéry a jejich výkony se začaly zlepšovat.

 

Utkání Břeclavi s Havlíčkovým Brodem nabídlo v prvním poločase vyrovnanou partii a nic nenasvědčovalo tomu, že hosté odjedou s debaklem. Partii s šancemi na obou stranách ovlivnila otevírací branka, o kterou se ve 42. minutě postaral Filip Čermák. Devatenáctiletý fotbalista dostal míč za obranu, při němž obehrál vyběhnutého brankáře Zelenku - 1:0. Druhou trefu přidali domácí ještě v první půli. Po rohovém kopu hostující obrana propadla a rychlé přečíslení zakončil přesným zásahem Kriston - 2:0.

Domácí navyšovali vedení

Na začátku druhé půle dostal Břeclav do trháku obránce Smejkal, který se ocitl na hrotu. Do šestnáctky mu míč nacentroval Víger a zadák MSK zblízka překonal gólmana hostí - 3:0. V 61. minutě zasadili domácí svému soupeři další ránu. Simandl zahrál u postranní čáry standardní situaci nakrátko na Vígera, jenž poslal balon do skrumáže ve vápně, kde se nejlíp zorientoval Smejkal a svou další trefou upravil již na 4:0. I dvě zbývající trefy zajistil obránce, pro změnu ale Dobšíček. Čtyřiadvacetiletý zadák se prosadil nejprve v 76. minutě a o deset minut později proměnil také penaltu. Za hosty už jen korigoval skóre v 82. minutě Voborník. Fotbalisté MSK vyhráli i čtvrté domácí utkání v jarní části sezony.



Ohlasy k zápasu


MSK Břeclav
David Pazdera (trenér): I když skóre hovoří jasně, nešlo o jednoduchý duel. Hodně záleželo na prvním gólu, který jsme dali v závěru prvního poločasu. Kdyby se prosadili hosté jako první, byl by to úplně jiný zápas. Všiml jsem si, že na této úrovni opravdu hodně záleží na prvním gólu.

FC Slovan Havlíčkův Brod
Jiří Pabousek (trenér): Povedl se nám začátek, ale bohužel jsme to nevyjádřili gólově. Kdyby se nám to povedlo, tak zápas asi vypadal jinak. Rozhodl konec prvního poločasu. Výsledek neodpovídá tomu, co se dělo na hřišti.



Sestavy


MSK Břeclav
D. Fibingr [-] - L. Ianosteac [-] , A. Smejkal [-] , F. Čermák [-] (68. O. Osička [-] ) , J. Fiala [-] , L. Víger [-] , M. Kriston [-] , P. Simandl [-] , J. Hloch [-] (77. I. Serafin [-] ) , J. Dobšíček [-] , T. Trčka [-] (80. R. Ulehla [-] )

FC Slovan Havlíčkův Brod
J. Zelenka [-] - M. Plíšek [-] , L. Pártl [-] , K. Svoboda [-] (80. J. Pabousek [-] ) , D. Hejkal [-] - M. Polcar [-] , P. Bartok [-] (27. D. Henek [-] ) , J. Henek [-] , O. Štědrý [-] , L. Peřina [-] - M. Veselský [-] (68. J. Voborník [-] )

ŽK: 81. J. Fiala - 28. K. Svoboda , 64. L. Pártl , 89. D. Henek .
Hráči zápasu: A. Smejkal , J. Dobšíček .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: ŠIMONÍK David - KOSTELNÍK Tomáš, VLK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: David Landori
Tip experta: remíza

Havlíčkův Brod poslední dvě kola zahrál dobře, ovšem Břeclav doma hrát umí. Viděl bych to na remízu.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích