2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2018 16:30

24.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ždár zabral a porazil Ždírec


Branky


6

Žďárští po dvou venkovních prohrách zabrali a v okresním derby porazili Ždírec nad Doubravou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Utkání začalo vzájemným oťukáváním a deset minut se nic výrazného nedělo. Změnu skóre tak přinesla první vážnější šance. V 11. minutě ztratili hosté po rohovém kopu míč a po rychlém protiútoku vybídl Vopršal nahrávkou ke skórování  Kunstmüllera, který nabídnutou šanci chladnokrevně proměnil - 1:0. V 19. minutě se osmělili také hosté, ale pokus Mrázka skončil nad bránou. Ve 24. minutě se pěkně uvolnil Trojánek, ale brankář hostí Bílek odvrátil jeho střelu na rohový kop. Závěr poločasu patřil hostům, když se nejprve v 37. minutě řítil Najman sám na Konráda, ale Vitásek v poslední chvíli skluzem zabránil hostům ve skórování. Ve 40. minutě pak Michalec mířil po centru hlavou mimo tři tyče. 

Žďár vstřelil ještě jednu branku

Druhý poločas začal Ždírec pětiminutovým náporem, který ale k ohrožení branky domácích vedl jen po hlavičce Michalce. V 51. minutě se ocitl sám na úrovni penalty Henzl, ale jeho střela mířila z dobré pozice mimo tři tyče. V 55. minutě přišel druhý gólový moment zápasu. To si Trojánek pohrál s hostující obranou a poslal míč neomylně k tyči - 2:0. Další pěknou střelu vypustil v 58. minutě z pětadvaceti metrů Fiala, ale Bílek jeho střelu stačil vyrazit. To bylo také vše co mohl dnešní zápas nabídnout. Posledních dvacet minut se neslo v nervózním duchu, kdy byly uděleny dvě červené karty a několik karet žlutých. Poslední moment k zaznamenání nabídla 81. minuta, kdy Trojánek našel hlavu Nedvěda, kterého střela šla však jen těsně mimo. Po závěrečném hvizdu rozhodčího jsme se tak mohli radovat z dalšího domácího vítězství.

 



Ohlasy k zápasu


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
Petr Nedvěd (trenér): Kdybychom po vedoucí brance nepolevili, tak mohlo být rozhodnuto dříve. Šlo o tvrdé utkání, ale z mého pohledu byly obě červené karty přísné. Vyhráli jsme zaslouženě.

TATRAN Ždírec nad Doubravou
Martin Slavík (trenér): Škoda nepovedeného rohu, po kterém se domácí dostali do přečíslení a dali nám gól. Neodehráli jsme špatné utkání, chvílemi jsme byli i lepší, ale k ničemu to nevedlo.



Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
L. Konrád [-] - T. Peňáz [-] , L. Komínek [-] , P. Fiala [-] - J. Bureš [-] (29. J. Henzl [-] ) , Č. Vitásek [-] , J. Nedvěd [-] , R. Kunstmüller [-] , R. Sodomka [-] , L. Trojánek [-] (87. D. Musil [-] ) - M. Vopršal [-]

TATRAN Ždírec nad Doubravou
A. Bílek [-] - P. Novotný [-] , J. Málek [-] (63. P. Klimeš [-] ) , M. Najman [-] (72. R. Kolouch [-] ) , T. Jiroutek [-] , J. Novotný [-] (70. P. Pátek [-] ) , J. Fikar [-] , K. Štukhejl [-] , L. Mrázek [-] , P. Kučera [-] , R. Michalec [-]

ŽK: 50. R. Sodomka , 66. P. Fiala , 69. L. Trojánek , 90. M. Vopršal - 13. J. Málek , 15. T. Jiroutek , 17. J. Novotný , 60. P. Novotný , 78. J. Fikar . ČK: 80. R. Sodomka - 76. R. Kolouch .
Hráči zápasu: L. Trojánek , Č. Vitásek .
Počet diváků: 270. Rozhodčí: Mayer Jan - VEJTASA Simon, KADLEC Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: David Landori
Tip experta: výhra domácích

Žďár měl v týdnu volno. Bude mít více sil a určitě odhodlání stáhnout náskok Vrchoviny.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích