2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2018 17:30

30.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velká Bíteš vyhrála a je zachráněna


Branky


25. J. Henzl , 76. M. Vopršal - 21. J. Pohl , 74. M. Knos , 90. T. Juříček
7

Žďár nad Sázavou neudržel domácí neporazitelnost a padl v zápase s Velkou Bíteší, které bodový zisk zajistil divizní příslušnost i pro příští ročník.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase nerozhodně

Domácí pokračovali ve svém nabitém programu. Hosté věděli, že k jistotě záchrany potřebují v posledních třech zápasech získat jediný bod.

 

Domácí měli první šanci, když se ve 12. minutě v dobré pozici ocitl po přihrávce Fialy nehlídaný Vopršal, ale mířil vedle. Další šanci měl z přímého kopu Fiala, ale trefil jen tyč. Ve 21. minutě po rozehraném rohu skóroval z malého vápna hlavou Pohl a hosté vedli - 0:1. Netrvalo dlouho a přišlo vyrovnání. Pěknou nahrávku od Janů zužitkoval ve 24. minutě Henzl - 1:1. V 35. minutě skončila dalekonosná střela Fialy znovu jen na tyči. Ve 41. minutě mohl překlopit misky vah na stranu domácích Vopršal, ale sám před brankářem se neprosadil. 

Juříček v závěru rozhodl

V 58. minutě přímý kop Fialy jen těsně minul hostující branku. Hosté se osmělili v 61. minutě, ale Knos jen vyprášil Konrádovi rukavice. V 73. minutě kopali hosté sérii rohových kopů a z malého vápna se trefil Knos - 1:2. Série rohových kopů pokračovala i na druhé straně, a když Fiala našel hlavu Vopršala, bylo srovnáno - 2:2. Závěrečný tlak domácích přišel vniveč a byli to naopak hosté, kteří v první minutě nastavení rozhodli Juříčkem o tom, že v posledním domácím zápase sezóny jsme poprvé prohráli před vlastními fanoušky - 2:3.

 

Žďár v sobotu zakončí sezonu ve Staré Říši. Velká Bíteš si doma zahraje s Břeclaví.



Ohlasy k zápasu


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
Petr Nedvěd (trenér): Kdybychom po poločase vedli o pět branek, tak to mohla být naše exhibice. Místo toho jsme se soupeřem, který toho u nás moc nepředvedl, prohráli. Můžeme si za to sami.




Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
L. Konrád [-] - R. Štursa [-] , L. Komínek [-] , P. Fiala [-] - Č. Vitásek [-] , J. Nedvěd [-] , R. Sodomka [-] , T. Janů [-] (74. J. Bureš [-] ) , S. Švoma [-] - J. Henzl [-] (60. L. Trojánek [-] ) , M. Vopršal [-] -

FC PBS Velká Bíteš
M. Matiášek [-] - L. Kopáček [-] , M. Ivančík [-] (85. J. Pokorný [-] ) , T. Mrňa [-] , O. Halas [-] - L. Daněk [-] , M. Knos [-] (77. O. Mucha [-] ) , R. Novotný [-] , R. Whittingham [-] - T. Juříček [-] , J. Pohl [-]

ŽK: 40. P. Fiala - 58. M. Ivančík , 87. T. Juříček , 90. L. Daněk .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: KADLEC Václav - NEJEZCHLEB Miroslav, SVOBODA Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Martin Mužátko

Expert: Martin Mužátko
Tip experta: výhra domácích

3:0 - Velká Bíteš se trápí, a to neskončí ani na hřišti Žďáru, který po dvou prohrách potřebuje zabrat.

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích