2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2018 16:00

30.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strání zvládlo zápas se Starou Říší


Branky


5

Po domácí výhře nad Žďárem nad Sázavou porazilo Strání i Starou Říši. Velký podíl na výhře domácích měl znovu Dávid Copko.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Copko poslal domácí vedení

Strání o víkendu porazilo Žďár nad Sázavou a o ten samý výsledek s chtělo pokusit i s dalším celkem z Vysočiny, kterým byla Stará Říše. Ta však patří k nejhlepším týmům na hřištích soupeřů, když je v této činnosti na druhém místě tabulky za Vrchovinou. Hosté do Strání přijeli oslabeni a gólmana Jíchu a střelce Plichtu. Na lavičce měli pouze jednoho hráče, který však již ve 24. minutě musel nahradit zraněného Jiřího Smejkala.

 

Domácí byli od začátku utkání lepším týmem. Ráz zápasu určila 17. minuta, kdy domácí potrestali chybnou rozehrávku hostů, zmocnili se míče a Obiechina přesným pasem našel Copka. Ten nad ničím nepřemýšlel a z kraje vápna napálil míč, který skončil v síti Jařábkovy svatyně - 1:0. Domácí měli i nadále více šancí, do kterých se dostával především Copko. V prvním poločase už ale další branka nepadla.

Výhru domácích pečetil Frühauf

Ve druhé půli pokračoval v zahazování šancí Copka. Domácí také dvakrát nastřelili břevno hostující svatyně. Své šance měli i hosté, ale Popelka dvakrát domácí tým významně podržel. Domácí tým uklidnil až v 81. minutě Patrik Frühauf, který zužitkoval rohový kop přesnou hlavičkou na přední tyči - 2:0. Poté ještě na druhé straně zahrozil Nehyba, ale jeho branka nebyla kvůli faulu uznána. Tímto výsledkem také utkání skončilo a Strání v tabulce minimálně do středy přeskočilo Velkou Bíteš.

 

Strání zajíždí o víkendu do Šumperka. Stará Říše má o nadcházejícím víkendu volno.



Ohlasy k zápasu


FC Strání
Zdeněk Šebesta (trenér): Jsme spokojení. Jsou to pro nás velmi důležité body, protože už nejsme čtrnáctí a navíc nyní jedeme třikrát za sebou ven a nečekají nás rozhodně jednoduché zápasy. Soupeře jsme hodně přehrávali, vytvořili jsme si snad sedm gólových šancí, ale až do konce to bylo zbytečné drama. I když Staré Říši chyběli klíčové hráči, byli hosté po celou dobu velmi nebezpeční.




Sestavy


FC Strání
A. Popelka [-] - J. Mimochodek [-] , M. Palík [-] (60. R. Straňák [-] ) , J. Gardian [-] , M. Lorenc [-] , D. Sedláček [-] - P. Obiechina [-] (86. O. Čaňo [-] ) , L. Pilka [-] , P. Fruhauf [-] , P. Silnica [-] - D. Copko [-] (89. P. Ševčík [-] )

FSC Stará Říše
D. Jeřábek [-] - R. Nehyba [-] , A. Šmíd [-] , P. Příborský [-] , R. Cipruš [-] , J. Smejkal [-] (24. J. Sobotka [-] ) , M. Vacek [-] , P. Severa [-] , P. Heide [-] , L. Hekerle [-] , D. Chlumský [-]

ŽK: 22. M. Palík , 72. P. Fruhauf - 16. J. Smejkal .
Počet diváků: 254. Rozhodčí: LYSÁK Václav - KNEISL Leoš, POLÁČEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Martin Mužátko

Expert: Martin Mužátko
Tip experta: výhra domácích

2:1 - Strání je notně povzbuzené výhrou nad Žďárem a porazí i dalším tým z Vysočiny.

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů