3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2018 16:00

23.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strání otočilo duel se Žďárem


Branky


9

Žďár nad Sázavou ve Strání vedl, ale především díky dvěma brankám Copka nakonec odešel poražen.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Strání v posledních zápasech nedokázalo solidní výkony přetavit v bodový zisk, což chtělo změnit se soupeřem z čela tabulky, který toužil po bodech zvláště poté, co před týdnem vyhořel v Šumperku.

 

Úvod zápasu se odehrával ve středu hřiště a hra byla poznamenána mnoha nepřesnostnmi.  V 8. minutě se ke střele za vápnem dostal hostující Lukáš Komínek, ale jeho slabá střela jen zahřála domácího brankáře Popelku. V 11. minutě se po levé straně probíjel Matěj Vopršal, ale na poslední chvíli  ho zastavila obrana domácích a byl z toho jen rohový kop pro hosty. Ve 27. minutě se do šance dostali také domácí, ale hostující brankář Lukáš Konrád byl na místě a nadvakrát zasáhl. Ve 41. minutě vybojoval míč na levé straně aktivní Vopršal, předložil ho jak na zlatém podnose kapitánovi Burešovi, který již měl lehkou úlohu dopravit míč do prázdné branky - 0:1. Do kabin s evšak šlo za nerozhodného stavu. V poslední minutě první půle domácí házeli dlouhý aut, ten propadl vápnem až k Copkovi, který se trefil premiérově v dresu Strání - 1:1.

Domácí ve druhém poločase rozhodli

Do druhého poločasu vstoupili aktivněji žďárští a vytěžili jsme několik standardek a rohů, které ale k brance nevedli. V 55. minutě hosté kopali další ze série rohů, ale po zaváhání na hranici vápna přišel brejk domácích, který zakončil svojí druhou brankou Dávid Copko - 2:1. V 66. minutě mohli domácí navýšit skóre, když šel sám útočník domácích na Konráda, ale jeho střelu do tyče dorážel další domácí hráč do branky z ofsajdového postavení, proto branka platit nemohla. V 81. minutě se prokličkoval do nadějné pozice Lubor Trojánek, ale domácí obrana jeho střelecký pokus zblokovala na roh. To domácí si se svojí šancí v 84. minutě poradili na jedničku, když se odražený míč po standardce odrazil na vápno k úplně volnému a nehlídanému Obiechinovi, který uzavřel skóre zápasu na - 3:1. Domácí si tak připsali cenné tři body v zápase s celkem z čela tabulky.

 

Strání v úterý hostí v dalším domácím zápase Starou Říši. Žďárští se ve středu pokusí po dvou venkovních ztrátách doma porazit Velkou Bíteš.

 



Ohlasy k zápasu


FC Strání
Zdeněk Šebesta (trenér): Jsem šťastný, jelikož se takový těžký soupeř neporáží každý týden. Vyhovovalo nám, že se hosté snažili hrát pohledný kombinační fotbal. Chci poděkovat fanouškům za skvělou atmosféru, kterou vytvořili.

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
Petr Nedvěd (trenér): Dnešní utkání rozhodl jeden hráč domácích. Ačkoli jsme o jeho kvalitách i hře věděli, přesto jsme ho neuhlídali. Domácí si za svůj přístup a bojovnost, na rozdíl od nás, vyhrát zasloužili. Po výhrách v prvních třech kolech si někteří naši hráči myslí, že každý soupeř se posadí na zadek a porazí se sám. Nasazení a bojovnost jsou základním předpokladem úspěchu a pokud půlka mužstva si chce hrát tak, aby se moc neunavili, nejsme schopni porazit nikoho. Jenom hubou se žádný soupeř neporazí. Po první facce v Šumperku jsme dostali druhou ve Strání a doufám, že už někteří hráči konečně spadnou z hrušky dolů a začnou plnit na hřišti to co mají.



Sestavy


FC Strání
A. Popelka [-] - J. Mimochodek [-] (86. A. Juma [-] ) , O. Čaňo [-] , M. Palík [-] , M. Lorenc [-] , D. Sedláček [-] - L. Pilka [-] , P. Silnica [-] , P. Fruhauf [-] (82. V. Čaňo [-] ) , R. Straňák [-] (62. P. Obiechina [-] ) - D. Copko [-]

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
L. Konrád [-] - L. Komínek [-] , R. Štursa [-] , J. Šindelka [-] (73. T. Peňáz [-] ) - J. Bureš [-] , J. Nedvěd [-] , R. Kunstmüller [-] (86. D. Musil [-] ) , L. Trojánek [-] , P. Fiala [-] , Č. Vitásek [-] (80. T. Janů [-] ) - M. Vopršal [-] -

ŽK: 8. M. Palík , 71. P. Fruhauf , 75. J. Mimochodek - 38. R. Kunstmüller , 66. P. Fiala .
Hráči zápasu: D. Copko - J. Bureš .
Počet diváků: 242. Rozhodčí: Kaloč Radim - ČERNOEVIČ Alexandr, KOSTELNÍK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Matěj Vopršal
Tip experta: výhra hostů

Do Strání pojedeme odčinit nepovedený zápas se Šumperkem a věřím, že si odvezeme všechny tři body.

Tip: výhra hostů