5:1
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2018 16:00

23.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rosice rozdrtily Bzenec


Branky


23. T. Selinger , 31. P. Drbal , 34. T. Selinger , 59. D. Pazourek , 80. P. Malata (p.) - 2. P. Kasala
9

Rosice se na začátku jara hledaly a proti rozjetému Bzenci je čekal těžký zápas. Ten však domácí zvládli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

První poločas byl vyrovnaný s nebezpečnými šancemi na obou stranách, přesto skončil jasným vedením domácích. V 8´ proletěla střela Selingera z 18 m těsně nad brankou hostí. V 10´ zahrával Malata přímý kop ze 30 m, jeho tvrdá střela zamířila přesně do středu branky na Maňáka, který ji vyrazil. Ve 12´ po rychlém protiútoku hostí a zaváhání Pazourka před vlastní 16 střílel zevnitř 16 Jüstel, jeho křížnou přízemní střelu mířící k levé tyči branky Zádrapa vytáhl na roh. V 17´ po přímém kopu domácích odpustil rozhodčí brankáři hostí jasný faul na Havláska. V 19´ rozehrál ve středu hřiště akci hostí Košut, přihrál doprava na Jüstela, který našel křížnou přihrávkou přes 16 nabíhajícího Šimánka. Proti Šimánkově střele mířící do branky se však Zádrapa stačil přemístit a míč vyrazit. Ve 23´ se po rohu hostí dostali do brejku Pazourek, Selinger a Matala, zakončení Selingera a následně i Pazourka ale stačila obrana hostí zablokovat. Po následném autu z pravé strany a krátké kombinaci před 16 hostí se míč dostal k Selingerovi, který střelou zevnitř 16 poprvé překonal brankáře hostí – 1:0. Hosté zareagovali téměř okamžitě. Ve 26´ po ztrátě míče Malatou před jejich 16 podnikli rychlý protiútok vedený po pravé straně, na polovině domácích našel Jüstel centrem na levé straně nabíhajícího Kasalu, který střelou na zadní tyč vyrovnal – 1:1. Ve 31´ vybojoval ve středu hřiště v souboji s Kasalou míčDrbal a po krátkém postupu k brance hostí přesnou střelou z 28 m k pravé tyči vrátil domácím vedení – 2:1. Ve 35´ po rohu Kuglera z pravé strany hlavičkoval z prostoru penalty Drbal a z hranice brankoviště usměrnil míč patičkou do sítě Selinger – 3:1.

Rosice si vedení pohlídaly

Ve druhém poločase se obraz hry mírně změnil, hosté při snaze o zkorigování hru více otevřeli a umožnili domácím podnikat rychlé protiútoky. V 56´ po přihrávce Malaty z pravé strany nedosáhl na míč před branku dobíhající Novotný. V 59´ centroval od levé čáry před 16 hostí Šíp, Malata hlavou přihrál Selingerovi, ten posunul míč doprava naPazourka, který zevnitř 16 střelou k bližší tyči počtvrté prostřelil Maňáka – 4:1. V 62´ vyrazil z vlastní poloviny do rychlého protiútoku Malata, na hranici 16 přihrál doleva na nabíhajícího Moučku, jehož střelu mířící pod břevno Maňák vyrazil. V 79´ fauloval v 16 hostí Moučku Košut a nařízenou penaltu s přehledem proměnil Malata – 5:1. I přes nepříznivý stav se hosté sympaticky snažili až do samého konce utkání o korekci výsledku. V 86´ po samostatné akci vedené po levé straně pronikl do 16 Rosic Kasala, domácí obranu však neprostřelil. V 89´ přihrával z levé strany před 16 domácích Jüstel, ale Šimánek z výhodné pozice zakončil slabou střelou vedle levé tyče branky.



Sestavy


FC Slovan Rosice
J. Zádrapa [-] - P. Šíp [-] , F. Novotný [-] (60. D. Moučka [-] ) , P. Drbal [-] , T. Selinger [-] (72. O. Přichystal [-] ) , P. Malata [-] , D. Pazourek [-] (60. J. Vítámvás [-] ) , J. Černý [-] , J. Havlásek [-] , M. Kugler [-] , M. Kršák [-]

TJ Slovan Bzenec
L. Maňák [-] - L. Mlýnek [-] , J. Mokrý [-] , T. Košut [-] , M. Vaverka [-] - D. Šmahaj [-] , J. Justel [-] , M. Hubr [-] , D. Pelikán [-] - P. Kasala [-] , D. Šimánek [-] -

ŽK: 37. D. Pazourek - 77. P. Kasala .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: Polanský Jan - POSPÍŠIL Pavel, POSPÍŠIL Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Matěj Vopršal
Tip experta: výhra domácích

Rosice měly slabší start do jara. Doma zaberou a s Bzencem si poradí.

Tip: výhra domácích