0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2018 16:00

23.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velká Bíteš znovu prohrála


Branky


10

Velká Bíteš po domácí prohře se Starou Říší podlehla i Šumperku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase vedli

Za nádherného už skoro letního počasí předvedly oba týmy zajímavou a pro oko diváka pohlednou kopanou. Domácíchtěli konečně protrhnout střeleckou smůlu, hosty zase čekal úkol nahradit kvůli těžkému zranění dlouhodobě ze hry vyřazeného kapitána Španihela. 

 


Šance se začaly rodit hned v úvodu. Ve 4.minutě se zblízka neprosadil Juříček, na druhé straně v nepřehledné situaci vykopával na poslední chvíli míč z brankové čáry Mrňa. Po čtvrthodině hry se už poprvé měnilo skóre. Po krásném centru z pravé strany se elegantně z první trefil hostující Šinogl - 0:1. Poté přišly opět velké šance domácích. Ve 24. minutě možná trochu ledabyle dorážel ve vyložené pozici míč Whittingham a nechal tak jen vyniknout hostujícího brankáře Maxe, minutu po něm krásnou střelu Chlupa z trestného kopu zastavila pravá tyč branky Šumperka. Ve 33. minutě se pak z pravého křídla zcela sám dostal před branku hostí J. Pokorný, mířil ale vedle. Nedlouho poté přišel po rohovém kopu druhý gólový zásah Šumperka. Kanonýr Nimrichtr si připsal jubilejní desátou branku v sezóně - 0:2

Šumperk si vedení pohlídal

Do druhé půle nahradil Pokorného ofenzivní Novotn. Změnit skóre mohl v 58. minutě Pohl, jeho gólovou střelu ale Max vytlačil na roh. Pak zahrozili i hosté, ale hlavička jejich útočníka jen orazítkovala břevno svatyně Pelána. V 65. minutě parádní kombinační akci několika hráčů zakončil efektní střelou pod břevno Smrž - 0:3. Bylo rozhodnuto, zbytek zápasu se jen dohrával. 



Ohlasy k zápasu


FC PBS Velká Bíteš
Jiří Mika (trenér): Po inkasované brance znervózníme a přestaneme hrát. Hrajeme zbytečně rychle a ukvapeně, z čehož plynou zbytečné ztráty míče.

FK Šumperk
Bohdan Hecl (trenér): Vnímám, že mančaft za poslední tři roky vyspěl. Kluci jsou ošlehaní dvěma ročníky, v nichž bojovali o záchranu. Podařil se nám dobře podzim a jaro jsme nakopli skvěle, dáváme spoustu gólů, a to i pěkných. Ve 12. minutě jsme skórovali z pěkné akce díky Šinoglovi. Ale i potom měl soupeř velké příležitosti. Hodně nám pomohl druhý gól před koncem poločasu.



Sestavy


FC PBS Velká Bíteš
M. Pelán [-] - J. Pokorný [-] (46. R. Novotný [-] ) , O. Halas [-] , T. Mrňa [-] , L. Kopáček [-] - L. Daněk [-] , J. Chlup [-] , M. Ivančík [-] (79. O. Mucha [-] ) , R. Whittingham [-] (72. J. Horký [-] ) - T. Juříček [-] , J. Pohl [-]

FK Šumperk
L. Max [-] - M. Šinogl [-] (69. J. Ševčík [-] ) , T. Maňka [-] , L. Horák [-] (79. P. Dostál [-] ) , M. Olejník [-] , J. Bernard [-] , R. Jurásek [-] , J. Nimrichtr [-] , F. Rozsíval [-] , M. Smrž [-] , M. Muzikant [-] (83. M. Podhorný [-] )

ŽK: 50. T. Juříček , 89. J. Chlup - 68. M. Muzikant .
Počet diváků: 228. Rozhodčí: VOLEK Stanislav - KOLÁČEK Jan, LYSÁK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Martin Mužátko

Expert: Matěj Vopršal
Tip experta: remíza

V Bíteši se nehraje nikdy snadno. Šumperk je kvalitnější, ale domácí to eliminují bojovností a nepříjemným jednoduchým fotbalem. Tipuji remízu.

Tip: výhra domácích