Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2018 16:00

22.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šumperk sesadil Žďár z čela tabulky


14

Do Šumperka přijel na jaře suverénní Žďár, ale narazil a prohrál jednoznačně o tři branky. Radost domácím kazí těžké zranění kapitána Španihela.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nimrichtr poslal domácí do vedení

Vstup do utkání vyšel lépe domácím, když se v 11. minutě po standardní situaci hlavou prosadil Jan Nimrichtr - 1:0. Během první půle měly šance oba týmy. Domácí se však již neprosadili. Na druhé straně Vopršal na malém vápně mířil hlavou nad bránu a v podobné situaci se objevil i Kunstmüller, ale ten vůbec netrefil míč. Úvodní půle skončila nepříjemným zraněním domácího kapitána Španihela, do nějž zajel Matěj Vopršal. Konec prvního poločasu se tak nesl v ne uplně fotbalovém duchu.

Šumperk si vedení pohlídal

Rozhodující fáze zápasu přišla v úvodu druhého poločasu, kdy se domácí trefili třikrát během čtyř minut. V 54. minutě nechal hostující obrana po autovém vhazovní příliš protu Rozsívalovi a ten se sám před Konrádem nemýlil - 2:0. Po chvíli přišel další aut a nedůraz hostí potrestal přízemní střelou Nimrichtr, který se trefil podruhé v zápase - 3:0. Hned na to nezachytili hosté dlouhý míč za obranu, Muzikant udělal Konrádovi kličku a bylo to už 4:0. Za hosty už jen v 75. minutě šťastnou trefou korigoval Trojánek - 4:1.

 

Žďárští se budou chtít vrátit na vítěznou vlnu ve Strání. Šumperk jede do Velké Bíteše.



Ohlasy k zápasu


FK Šumperk
Bohdan Hecl (trenér): Byli jsme v zápase o něco lepší, než soupeř a jednoznačná výhra mi dělá radost. Ale veškeré potěšení kazí zranění kapitána Dana Španihela. Tohle do fotbalu nepatří. Útočník soupeře zajel zezadu do našeho stopera a já se jen modlím, aby Dan ještě někdy mohl hrát fotbal. Určitě to má polámané a nejspíš bude muset na operaci. Jsem z toho hrozně smutný, cloumají se mnou emoce. Dali jsme krásné góly a pojistili si vedení. I když soupeř měl ještě nějaké šance, výhra je naše. Navíc přišlo i dost diváků. Všechno super, až na to hrozné zranění. Jejich hráč se mi pak omlouval, ale už to nikdo nevezme zpátky.

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
Petr Nedvěd (trenér): Dnes jsme bohužel absolutně selhali při bránění standardek. První tři góly jsme z nich dostali, ačkoli z toho byly dva auty. Dostat během čtyř minut tři góly je katastrofa. Opakující se chyby při přechodu do útoku nás stojí zbytečné síly a pokud se k tomu přidají i hrubé chyby bránění standardek, tak to nemohlo jinak dopadnout. Musíme s tím něco udělat.



Sestavy


FK Šumperk
L. Max [-] - M. Šinogl [-] , L. Horák [-] , M. Olejník [-] , J. Bernard [-] , D. Španihel [-] (45. T. Maňka [-] ) , R. Jurásek [-] , J. Nimrichtr [-] , F. Rozsíval [-] (71. P. Dostál [-] ) , M. Smrž [-] , M. Muzikant [-] (67. J. Ševčík [-] )

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
L. Konrád [-] - J. Šindelka [-] , T. Peňáz [-] , L. Komínek [-] - L. Trojánek [-] , P. Fiala [-] , R. Kunstmüller [-] (70. J. Henzl [-] ) , J. Nedvěd [-] , J. Bureš [-] (80. O. Růžička [-] ) , R. Sodomka [-] (65. V. Lukáš [-] ) - M. Vopršal [-]

ŽK: 20. J. Nimrichtr , 76. J. Ševčík - 44. M. Vopršal , 77. P. Fiala .
Hráči zápasu: M. Muzikant , J. Nimrichtr , F. Rozsíval .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: PŘIKRYL Roman - ŠAMAJ Vratislav, MALČÁNEK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Radek Háněl
Tip experta: výhra domácích

2:1 - Šumperk má na jaře formu. Doma porazí Žďár.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů