1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2018 15:30

21.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šumperk vyhrál ve Staré Říši


Branky


14

Šumperku se na jaře daří, a to potvrdil i ve Staré Říši, kde vyhrál o jednu branku. O trefy hostů se postarali Horák s Nimrichtrem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Horák poslal hosty do vedení

Do Staré Říše přijel Šumperk, kterému se na jaře daří a šplhá tabulkou vzhůru.

 

Domácí neměli svůj den. Domáci si během první půli vypracovali pouze jednu šanci, jenže Antonín Plichta trefil pouze tyč Kreizlovy brány. Ve 41. minutě domácí brankář Martin Jícha neudržel střelu z velké dálky, ta před ním totoiž skočila a ve vápně domácích se nejrychleji zorientoval Lukáš Horák, který se střelecky prosadil ve druhém zápase v řadě - 0:1. První půle vyšla lépe hostům a do kabin šli v lepší náladě.

Šumperk si vedení pohlídal

Ve druhém poločase padly dvě branky. Nejprve v 83. minutě dostali hosté hodně prostoru ve středu hřiště a sérii krátkých přihrávek zakončil střelou z hrance vápna Jan Nimrichtr, který mířil přesně k blížší tyči a domácí kapitán Jícha byl na jeho střelu krátký. Domácí v 88. minutě ještě dokázali vykřesat jiskřičku naděje. To se po špatně odvráceném míči hostujícím stoperem dostali do akce domácí a centr z levé strany Radek Cipruš krásnou hlavičkou uklidit za záda Martina Kreizla. Do další šance se již domácí nedostali a se Šumperkem těsně prohráli.

 

Stará Říše hraje v příštím kole na hřišti FC PBS Velká Bíteš. Šumperk bude chtít na domácím trávníku ve vzájemném souboji snížit ztrátu na lídra ze Žďáru nad Sázavou.



Ohlasy k zápasu


FSC Stará Říše
Luděk Kováčik (trenér): Dnes nám to nesedlo. Prohrávali jsme osobní souboje a chyběla nám bojovnost. Ani soupeř nehrál nějak excelentně, ale stačilo mu to. Kontaktní gól přišel pozdě.

FK Šumperk
Bohdan Hecl (trenér): Na konci prvního poločasu jsme se dostali zaslouženě do vedení. Pořád nemáme stoprocentní kvalitu, ale částečně to přičítám i špatnému povrchu. Zrovna ve Staré Říši není hřiště optimální, do toho foukal šíleně vítr. Ale jinak zasloužené body pro nás, jedinou vadou na kráse byla inkasovaná branka v závěru.



Sestavy


FSC Stará Říše
M. Jícha [-] - A. Šmíd [-] , R. Cipruš [-] , A. Osumanu [-] , A. Plichta [-] , M. Vacek [-] , P. Severa [-] , P. Heide [-] , P. Příborský [-] , L. Hekerle [-] , D. Chlumský [-] (72. V. Bastl [-] )

FK Šumperk
M. Kreizl [-] - T. Maňka [-] (90. L. Max [-] ) , L. Horák [-] , M. Olejník [-] , J. Bernard [-] , D. Španihel [-] , R. Jurásek [-] , J. Nimrichtr [-] , F. Rozsíval [-] , M. Smrž [-] , P. Dostál [-] (64. M. Muzikant [-] )

ŽK: 50. M. Kreizl , 59. J. Bernard .
Hráči zápasu: P. Příborský - F. Rozsíval , J. Nimrichtr .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: VONDRYSKA Luboš - MAYER Petr, ŠVEHLA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Trenér - TJ Moravec | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Martin Mužátko

Expert: Martin Jícha
Tip experta: výhra domácích

2:0 - Nechci nic zakřiknout, ale věřím, že to doma opět zvládneme.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích