1:1
(0:0)
51. P. Musil
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2018 15:30

20.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šumperk remizoval s Břeclaví


Branky


55. L. Horák - 51. P. Musil
11

Šumperk první dva jarní duely vyhrál, ale Břeclav neporazil a oba týmy berou po bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Šumperští se zkraje jara vyšplhali na čtvrtou příčku tabulky. Po dvou výhrách s čistým kontem vzadu toužili navléknout další pomyslný korálek na vítěznou šňůrku. Jenže nebylo jim přáno. Břeclav chtěla navázat na výhru nad Polnou.

 

V první půli toho příliš k vidění nebylo. Když už se jeden z celků dostal do šance, tak nemířil přesně. Domácím se nedařilo projít zhuštěným středem hřiště. Hosté z Břeclavi se snažili hrozit z rychlých protiútoků, ale těm ve většině případů chyběla přesnější finální přihrávka. První půli ze zdravotních důvodů nedohrál stoper domácích Smrž, což mrzelo trenéra Hecla: „Smrž je stoper a jeho absence nám trošku uškodila, nicméně kluci se s tím poprali.“

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Vstup do druhého poločasu vyšel lépe hostům. Jakub Dobšíček hledal Fialu, ale jeho přihrávku domácí defenziva zblokovala ke kanonýrovi Musilovi, který překonal Kreizla – 0:1. Domácí však záhy vyrovnali. Z nedorozumění Smejkala s Ianosteacem pramenila brejková situace pro domácí a Lukáš Horák nadvakrát překonal Davida Fibingra – 1:1. Po hodině hry sice domácí hostující tým přitlačili, ale na kýženou vítěznou trefu nedosáhli, a tak se oba týmy o body podělily.

Šumperk v příštím kole čeká souboj dvou na jaře neporažených týmů ve Staré Říši. Břeclav jede na Vysočinu do Žďáru nad Sázavou.



Ohlasy k zápasu


FK Šumperk
Bohdan Hecl (trenér): Spíš než remíza je pro mne zklamáním náš výkon. Druhý poločas byl o něco lepší, ale ani ten nemohu hodnotit kladně. Až v závěru šlo vidět, že občas umíme hrát fotbal. Soupeře jsme ale v první půli neunavili, takže utkání v pohodě dohráli. Byli mnohem nebezpečnější než my.

MSK Břeclav
Bohumil Smrček (trenér): Je to pro nás nesmírně cenná remíza. Šumperk vyhrál obě první jarní utkání, a navíc je třetí v tabulce. Utkání jsme zvládli velice dobře, dokonce bych řekl, že to byli hráči Šumperku, kdo tahali za kratší konec.



Sestavy


FK Šumperk
M. Kreizl [-] - F. Rozsíval [-] , J. Ševčík [-] (70. P. Dostál [-] ) , T. Maňka [-] , L. Horák [-] , M. Smrž [-] (34. R. Jurásek [-] ) , M. Olejník [-] , J. Bernard [-] , D. Španihel [-] , J. Nimrichtr [-] , M. Muzikant [-] (60. M. Šinogl [-] )

MSK Břeclav
D. Fibingr [-] - P. Musil [-] , S. Lapin [-] (71. T. Trčka [-] ) , F. Palkovič [-] , J. Fiala [-] , L. Ianosteac [-] , L. Víger [-] , P. Simandl [-] , J. Dobšíček [-] , A. Smejkal [-] , F. Čermák [-] (87. J. Hloch [-] )

ŽK: 20. M. Muzikant - 20. F. Palkovič , 79. J. Fiala , 86. F. Čermák .
Hráči zápasu: L. Horák - P. Musil .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: MACRINEANU Jiří - RICHTÁR Jaromír, ŠAFRÁN Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: remíza

Martin Mužátko

Expert: Tomáš Sodomka
Tip experta: výhra hostů

Zde budu věřit Břeclavi, ta vyhraje 1:2.

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích