1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2018 15:30

20.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrchovina těsně porazila Strání


Branky


11

Vrchovina potřebovala zvednout sebevědomí po nepovedeném derby, a to se jí povedlo se Stráním, které porazila těsně 1:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Vrchovina se chtěla po ztraceném derby udržet na dostřel čelu tabulky. Strání zvládlo první jarní kolo a na Vysočinu přijelo potvrdit dobrou formu. 

 

Hned ve 2. minutě zahrozili domácí, ale lob Kamila Skalníka hostující obránce zpacifikoval na brankové čáře. Hned na to byl v šanci kapitán Lukáš Michal, ale jeho střela postrádala razanci. Poté se iniciativy chopili hosté a v 8. minutě měl po střele po rohovém kopu plné ruce práce David Juran. Strání hrozilo především po standardnch situacích, které domácí obrana horko těžko odvracela. Svěřenci kouče Zemana se připomněli až v závěru poločasu, kdy Michal po chybě hostů vyslal do šance Ošmeru, ale jeho lob brankář Popelka zneškodnil. Do kabin se tak šlo za nerozhodného bezbrankového stavu.

Chalupa rozhodl

Do druhého poločasu vstoupili domácí velkmi aktivně. Jediná branka zápasu padla v 56. minutě. To Zbytovského rohový kop přistál k nohám Lukáše Michala, jehož střelu hostující bek zbklokoval pouze k Pavlovi Chalupovi a ten si před odkrytou brankou věděl rady - 1:0. Hosté byli nejblíže k vyrovnání v 65. minutě, ale Frühaufova hlavička pouze orazítkovala břevno domácí brány. O pět minut později se znovu v nadějném úniku objevil Petr Ošmera, ale i ze druhého souboje vyšel vítězně brankář Popelka, na němž si vylámal zuby i Zbytovský. V závěru hosté jednoduchou hrou dostali domácí pod tlak, ale ti důležité vítězství uhájili.

 

Strání v dalším kole přivítá Polnou. SFK Vrchovina jede ke krajskému derby do Ždírce nad Doubravou.



Ohlasy k zápasu


SFK Nové Město na Moravě
Richard Zeman (trenér): Pro nás vydřené vítězství. Čekali jsme, že se dostaneme do více šancí. Strání předvedlo sympatický výkon a myslím si, že bude sbírat více bodů než na podzim.

FC Strání
Zdeněk Šebesta (trenér): Jsem zklamaný. Troufám si tvrdit, že ve vzduchu nevisela pouze remíza, ale rovnou tři body. Bohužel jsme dojeli na neproměňování šancí. Myslel jsem si, že konfrontace pro nás dopadne hůře. Odehráli jsme tam naprosto vyrovnaný zápas. Dovolím si říct, že jsme byli i nebezpečnější.



Sestavy


SFK Nové Město na Moravě
D. Juran [-] - O. Košík [-] (46. L. Smetana [-] ) , P. Chalupa [-] , O. Vícha [-] , D. Bača [-] - P. Ošmera [-] , L. Michal [-] (73. P. Prokopec [-] ) , L. Zbytovský [-] , L. Wolker [-] , K. Skalník [-] - M. Skalník [-] (86. P. Duda [-] )

FC Strání
A. Popelka [-] - J. Mimochodek [-] , M. Palík [-] , M. Lorenc [-] , J. Gardian [-] - R. Straňák [-] (82. O. Čaňo [-] ) , P. Obiechina [-] (66. D. Sedláček [-] ) , L. Pilka [-] , P. Fruhauf [-] , P. Silnica [-] - D. Copko [-]

ŽK: 43. O. Vícha , 78. L. Wolker , 90. P. Ošmera - 76. M. Lorenc , 85. O. Čaňo .
Hráči zápasu: D. Juran , P. Chalupa , L. Zbytovský - D. Copko .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: MAYER Petr - MAREK Daniel, GALÁŘ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Tomáš Sodomka
Tip experta: výhra domácích

Vrchovina má naděje postoupit a doma určitě vyhraje, tipuji 3:1.

Tip: remíza

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích