Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2018 15:30

19.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Břeclav v závěru porazila Polnou


Branky


0

Břeclav přišla o tři body z duelu s odstupujícím Tišnovem a namočila se do boje o záchranu. Nejlepší odpovědí na nastalou situaci byly tři body s Polnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí otevřeli skóre

V Břeclavi se hrálo za silného větru a ten ovlivnil utkání hned ve 2. minutě. Domácí nakopli dlouhý míč, který defenziva Polné podběhla. Střelu ze strany ještě Skočdopole vyrazil, ale k nohám Musila, který neměl problém dopravit míč do odkryté brány - 1:0. Ve zbylém průběhu první půle byli aktivnější hosté, ale trápili se v koncovce. Urbánek našel Vedrala, ale ten hlavičkoval jen do domácího brankáře. Bajer zase střílel nad Fibingerovu bránu.

Musil v závěru rozhodl

Slavoj ve druhé půli vsadil na dva útočníky a jednoduchou hru s dlouhými nakopávanými míči. Právě to vedlo k šancím a nakonec i vyrovnání, o které se postaral Čížek, který se po standardní situaci objevil neobsazený na zadní tyči a nezaváhal - 1:1. Hosté měli i další šance, ale v koncovce selhali Tlačbaba, Hrdlička i Urbánek. Polná sahala po třech bodech, ale v závěru chybovala. V 87. minutě se po chybě hostující obrany podruhé v zápase prosadil Musil a zajistil svému týmu šťastné tři body.

 

Břeclavští budou chtít na výhru navázat v zápase v Šumperku. Polná se o první jarní body popere v derby s vedoucím Žďárem nad Sázavou.



Ohlasy k zápasu


MSK Břeclav
Bohumil Smrček (trenér): Utkání se pro nás vyvíjelo velice příznivě. V prvních dvaceti minutách jsme soupeře přehrávali, potom ale začali mít více ze hry hosté a dlouho dominovali oni. Nesmírně si ale cením, že jsme dokázali v závěru zabrat a získat tři body.

Slavoj Polná
Michal Lovětínský (trenér): Jsme hrozně zklamaní, protože to byl stejný zápas jako před týdnem. Druhou půli jsme měli převahu, ale dali jsme jen jednu branku. Na řešení situací před brankou soupeře musíme zapracovat. Teď už se soustředíme na zápase se Žďárem.



Sestavy


MSK Břeclav
D. Fibingr [-] - F. Palkovič [-] (90. J. Hloch [-] ) , M. Rizie [-] (58. J. Fiala [-] ) , L. Ianosteac [-] , A. Smejkal [-] , P. Musil [-] , S. Lapin [-] (68. L. Víger [-] ) , F. Čermák [-] , M. Kriston [-] , J. Dobšíček [-] , P. Simandl [-]

Slavoj Polná
J. Skočdopole [-] - M. Pecina [-] (62. J. Caha [-] ) , J. Bajer [-] , J. Hrdlička [-] (75. J. Fadrný [-] ) , J. Holub [-] , F. Vedral [-] , J. Kubec [-] , J. Urbánek [-] , D. Čížek [-] , V. Haala [-] (46. Z. Tlačbaba [-] ) , J. Klíma [-]

ŽK: 11. J. Dobšíček , 20. S. Lapin , 54. F. Čermák , 59. J. Fiala - 11. D. Čížek , 62. J. Kubec .
Hráči zápasu: D. Fibingr , P. Musil - F. Vedral .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: LYSÁK Václav - POLÁČEK David, BERNATÍK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.