Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2018 15:00

18.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tasovice přestřílely Rosice


Branky


0

V jediném zápase kola hraném na přírodní trávě padlo šest branek. Přestřelku díky Paulovi a Pavlu Lapešovi zvládli lépe fotbalisté Tasovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pavel Lapeš v úvodu otevřel skóre

Hned v úvodu zápasu vystihl Pavel Lapeš špatnou malou domů a svůj samostatný únik zakončil kličkou Zádrapovi – 1:0. Slovan mohl vyrovnat Selingerem a Malatou, ale tato snaha přišla vniveč. V 11. minutě rozehráli domácí rychle přímý kop z poloviny hřiště, za obranu hostů si naběhl Paul a pohotovou střelou prostřelil Zádrapu – 2:0. Ve 13. minutě zahrával Malata přímý volný kop z 18 metrů, jeho střela o centimetry minula levý horní roh branky. Snížení se rosičtí dočkali ve 33. minutě, kdy se po Kuglerově rohu nejlépe zorientoval v domácí šestnáctce Vítámvás – 2:1. Vyrovnat mohli Drbal s Malatou, ale oba v koncovce selhali. Ve 41. minutě se k přímému volnému kopu postavil Paul a nádhernou střelou o tyč vrátil Tasovicím dvoubrankové vedení – 3:1.

Ve druhé půli po brance na každé straně

Úvod druhého poločasu patřil hostům. Po akci Buršíka s Pazourkem se dostal míč do šestnácky, kde se prosadil Malata – 3:2. Tato branka byla jeho jubilejní 100. v divizi. V 54. minutě stálo při domácích štěstí, když Pazourkův přetažený centr skončil na tyči a odražený míč si do vlastní sítě málem srazil domácí brankář Konvalina. Minutu na to opět udeřilo na druhé straně. Paulovo ofsajdové postavení využil Pavel Lapeš a střelou k tyči přidal svoji druhou branku – 4:2. Po hodině hry se v šanci ocitl Paul, ale Zádrapa ho vychytal. V 83. minutě střílel Selinger, jeho pokus vytěsnil Konvalina na roh. V poslední šanci utkání se v 87. minutě ocitl Krejčí, ani jeho hlavička po rohu Novotného však brankou neskončila.

 

Tasovičtí budou chtít na výhru nad Rosicemi navázat v dalším domácím zápase se Šumperkem. Rosice čeká domácí utkání se Starou Říší.



Sestavy


TJ Sokol Tasovice
J. Konvalina [-] - R. Švarc [-] , J. Fukal [-] , J. Čermák [-] (85. M. Garčic [-] ) , M. Paul [-] , J. Švejkar [-] , J. Rapouch [-] , P. Horáček [-] , P. Lapeš [-] (75. M. Rygl [-] ) , M. Blahoudek [-] , Z. Mička [-]

FC Slovan Rosice
J. Zádrapa [-] - D. Moučka [-] (46. J. Krejčí [-] ) , P. Drbal [-] , J. Vítámvás [-] (69. F. Novotný [-] ) , T. Selinger [-] , P. Malata [-] , D. Pazourek [-] , J. Černý [-] , M. Kugler [-] (60. O. Přichystal [-] ) , T. Buršík [-] , M. Kršák [-]

Hráči zápasu: M. Paul , P. Lapeš .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Marek Daniel - LÍKAŘ Petr, HANÁKOVÁ Gabriela.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.