Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2018 17:00

18.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žďár schytal další debakl


Branky


0

Žďár nad Sázavou po pěti brankách v Rosicích inkasoval šestkrát v Bzenci. Tento výsledek znamená, že v Novém Městě na Moravě mohou o víkendu slavit postup do MSFL. Stačí jim k tomu bodový zisk s Třebíčí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Středeční dohrávka 18. kola Fortuna Divize D se odehrála v Bzenci. Domácím chyběl v sestavě kanonýr Petr Kasala. Žďárští se museli obejít bez Lubora Trojánka. 

 

Skóre se poprvé měnilo v 17. minutě a z branky se radovali hosté. K přímému volnému kopu se postavil Jan Nedvěd a rozvlnil síť za Kůřilem - 0:1. Domácí však rychle odpověděli, když se hned za čtyři minuty prosadil po dlouhém nákopu za hostující obranu Adam Paták a srovnal - 1:1. O osudu utkání rozhodla pasáž v závěru prvního poločasu. Nejprve v 35. minutě poslal Bzenec do vedení David Šmahaj - 2:1. O dvě minuty později se trefil Tomáš Reška - 3:1. Ve 41. minutě se podruhé v zápase trefil kapitán Bzence David Šmahaj a bylo rozhodnuto - 4:1. Domácí tak odcházeli do kabin mnohem spokojenější.

Domácí vedení navyšovali

Celý druhý poločas byli více na míči hosté ze Žďáru nad Sázavou, jenže se jim nedařilo ve finální fázi. Skórovali tak znovu jen domácí fotbalisté. V 72. minutě zasadil pátou ránu žďárským Dominik Pelikán - 5:1. Gólovou tečku za zápasem udělal v 84. minutě svojí druhou trefou v zápase Tomáš Reška a stanovil na konečných 6:1 pro Bzenec. Žďár nad Sázavou si tak připsal druhý venkovní debakl v řadě.

 

Bzenec měl hrát o víkendu s Tišnovem, a tak má volno. Žďár hraje v sobotu na domácím hřišti s Tasovicemi.



Ohlasy k zápasu



FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
Petr Nedvěd (trenér): Sice jsme vedli, ale místo toho, abychom se uklidnili, tak pořád do soupeře bušíme. Ten pak hraje na brejky a každý dlouhý míč za naši obranu hrozí inkasovanou brankou. Děláme na hřišti věci, které jsme dosud nedělali. Za dva zápasy jsme dostali jedenáct branek. Nezbývá nám nic jiného než proházet hráče v sestavě, protože momentálně kvůli zraněním nemáme adekvátní náhradu.



Sestavy


TJ Slovan Bzenec
M. Kůřil [-] - J. Mokrý [-] , T. Košut [-] , M. Vaverka [-] , M. Petrucha [-] , L. Mlýnek [-] - D. Pelikán [-] , T. Reška [-] , M. Hubr [-] (85. R. Komínek [-] ) , D. Šmahaj [-] - A. Paták [-] (73. D. Šimánek [-] )

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
A. Sobotka [-] - T. Peňáz [-] , R. Štursa [-] , P. Fiala [-] (67. D. Musil [-] ) - R. Sodomka [-] , T. Janů [-] (46. J. Henzl [-] ) , Č. Vitásek [-] , J. Nedvěd [-] , J. Bureš [-] - M. Vopršal [-] (85. Z. Peňáz [-] ) - L. Komínek [-]

ŽK: 24. A. Paták , 44. L. Mlýnek , 71. M. Petrucha - 36. Č. Vitásek , 58. P. Fiala .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Buček Vítězslav - KOLÁŘ Jaroslav, MAYER Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.