T. Feik 80.
1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2018 17:00

17.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tasovice vezou z Blanska bod


Branky


3

Blansko ukončilo sezonu remízou 1:1 s Tasovicemi, které na jejich půdě do 80. minuty vedly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase vedli

Blansko potvrdilo svoji pozici remízového krále soutěže, když se urodilo sedm z jedenácti remíz na domácím stadionu. Hosté mají nadosah čtvrtou příčku, která by jim zajistila nejlepší umístění v historii tasovické kopané v rámci divize.

 

Hosté přijeli v kombinované sestavě, ale byli to právě oni, kdo se dostal do vedení. Ve 28. minutě se k přímemu volnému kopu postavil nejstarší hráč na hřišti Petr Horáček a svoji krásnou střelou rozvlnil síť za Davidem Záleským, který se pouze ohlédl - 0:1. Domácí se snažili o vyrovnání, ale pevná defenziva hostí jim toho příliš nedovolila. Největší šanci měl Jakub Šplíchal, ale jeho gólovou střelu hosté zblokovali. 

Domácí dokázali srovnat

Druhou půli byli výrazně lepší domácí. Bylo zřetelné, že se hosté soustředí předevěím na ubránění těsného náskoku. Hosté přežili šance Tomáše Feika i Jiřího Kratochvíla. V 80. minutě však kapitulovali. Dominik Šmerda se uvolnil na kraji hřiště a přesnou přihrávkou našel Tomáše Feika, který prostřelil Jakuba Konvalinu v bráně hostí - 1:1. V závěru mohli strhnout vedení na svoji stranu hosté, ale Rygl i Švarc mířili do břevna.

 

Blansko skončí na 11. nebo 12. příčce. Tasovice mají blízko ke 4. místu tabulky.



Ohlasy k zápasu


FK Blansko
Martin Maša (trenér): Remíza je asi spravedlivá. Kdyby jsme proměnili více šancí, tak asi vyhrajeme, ale na kdyby se nehraje. Hosté nás ve druhém poločase nechali hrát a vypracovali jsme si nějaké šance. Škoda, že jsme nevyrovnali dříve. Herně jsme předvedli povedený výkon.

TJ Sokol Tasovice
Miroslav Steinhauser (trenér): S bodem jsem spokojený, i když jsme nakonec mohli vyhrát. Po vyrovnaném prvním poločase jsme vedli. Ve druhém dějství nás domácí přitlačili.



Sestavy


FK Blansko
D. Záleský [-] - V. Bárta [-] , D. Bokůvka [-] , J. Šplíchal [-] - J. Kratochvíl [-] , F. Kuldan [-] (72. L. Chloupek [-] ) - R. Dvořák [-] - D. Šmerda [-] , T. Feik [-] , L. Závodný [-] (61. P. Imramovský [-] ) , J. Trtílek [-] (18. J. Pšikal [-] )

TJ Sokol Tasovice
J. Konvalina [-] - R. Švarc [-] , R. Lašák [-] , J. Čermák [-] , M. Paul [-] , J. Švejkar [-] (92. F. Lesniak [-] ) , P. Horáček [-] , M. Rygl [-] , M. Blahoudek [-] , L. Hrazdílek [-] , T. Heneš [-] (79. J. Furik [-] )

ŽK: 27. J. Pšikal , 45. F. Kuldan - 38. M. Rygl , 62. M. Blahoudek , 89. P. Horáček .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: POSPÍŠIL Pavel - GREČMAL Michal, KULIČKA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Martin Mužátko
Tip experta: výhra hostů

Tasovice touží po čtvrtém místě a díky této motivaci zvítězí.

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza