Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2018 17:00

17.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rosice se posunuly na druhou příčku


Branky


5

Rosice potvrdily skvělou jarní domácí formu a v posledním kole jasně porazily Šumperk.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půl hodině bylo jasno

V dohrávce odloženého 17. kola soutěže měli hráči Slovanu tu motivaci, že v případě bodového zisku obsadí konečné druhé místo v tabulce, což se jim i podařilo. O výsledku utkání rozhodli již v prvním poločase, ve kterém měli nad hráči Šumperku jednoznačnou převahu. Již ve 2´ po přímém kopu zahraném Kuglerem od pravé čáry na hranici 16 vrátil následně odražený míč od brankové čáry před branku hostí Drbal a Krejčí zakončil akci hlavičkou do rukou brankáře. Ve 4´ po křížném centru Černého z poloviny hřiště na levou stranu 16 hostí vrátil míč zpět Pazourek na nabíhajícího Šípa a jeho střela z 12 m prolétla těsně nad břevnem branky. V 11´ našel Šíp centrem od levého rohového praporku před brankovištěm Drbala, který hlavou poprvé překonal Maxe v brance Šumperku – 1:0. Ve 14´ zahrával od pravého rohu 16 přímý kop Černý, tvrdou střelu zamířil přímo do středu branky a Max míč vyrazil. V 16´ zahrával z levé strany rohový kop Pazourek, Přichystalem sklepnutý míč se dostal ke Krejčímu, který střelou z 12 m trefil břevno branky a šťastným odrazem míče od břevna a zad brankáře zvýšil – 2:0. V 19´ zakončil kombinaci domácích okolo 16 Šumperku tvrdou střelou od její levé hranice Šíp a těsně minul zadní tyč branky. Ve 27´ zahrával přímý kop z 20 metrů domácí Buchta, avšak opět přímo do rukou Maxe stojícího ve středu branky. Ve 28´ poslal Selinger z poloviny hřiště míč podél levé čáry dopředu postupujícímu Pazourkovi, ten našel vysokým centrem před 16 Šumperku mezi stopery nabíhajícího Přichystala, který hlavou přehodil vybíhajícího Maxe – 3:0. V následující minutě přihrál Kugler Pazourkovi nabíhajícímu po levé straně do 16 hostí, Pazourek si míč levou nohou přehodil zpět přes bránícího Juráska na pravou a střelou “z voleje” trefil horní roh branky – 4:0. Ve 36´ vysunul Selinger z vlastní poloviny do brejku Černého, kterému zabránili v zakončení vracející se Olejník společně s Maxem.

Domácí si vedení pohlídali

Ve druhém poločase hráči Slovanu mírně polevili v tempu, i přesto si vypracovali několik vyložených šancí na zvýšení vedení. V 54´ potáhl útok domácích po pravé straně Černý, na jeho přihrávku před branku ale nabíhající Šíp nedosáhl. V 57´ další útok Černého po pravé straně, tentokrát se po jeho přihrávce před branku míč odrazil před 16 a dobíhající Přichystal zamířil mimo branku. V 65´ se po přihrávce od Přichystala a chybě bránícího Juráka před 16 Šumperka dostal až před Maxe Pazourek, míč však poslal přímo do náruče vybíhajícího brankáře. V 68´ pronikl individuálně do 16 hostí Přichystal, přihrál do prostoru penalty Buchtovi, který střelou k levé tyči trefil na brankové čáře stojícího obránce. V 80´ přihrál z hranice 16 hostí Selinger doleva Pazourkovi, ten od brankové čáry zpět před branku Přichystalovi, který zakončil slabou střelou do rukou Maxe. V 83′ si největší šanci zápasu vypracovali hosté, když Rozsíval pořádně protáhl Zádrapu v brance tvrdou střelou z 25 metrů mířící k levé tyči jeho branky. V 90´ po přímém kopu hostí u branky Slovanu, založil rychlý protiútok Kršák, který protáhl míč téměř přes celé hřiště a přihrál Krejčímu nabíhajícímu na hranici 16 hostí. Krejčí trefil pouze nohy vyběhnuvšího Maxe, míč odražený k pravé čáře následně doběhl a odcentroval přes celou branku na hlavu Přichystalovi, který hlavičkou trefil její levou tyč.



Ohlasy k zápasu



FK Šumperk
Bohdan Hecl (trenér): Nemůžeme si jít jen tak zahrát, i když domácí měli motivaci bojovat o druhé místo a my měli naopak jistotu postavení do páté příčky. Ani tak jsme si ale nechtěli pokazit renomé. Jenže bohužel.



Sestavy


FC Slovan Rosice
J. Zádrapa [-] - P. Šíp [-] (64. D. Moučka [-] ) , O. Přichystal [-] , P. Drbal [-] , T. Selinger [-] , D. Pazourek [-] , J. Černý [-] , M. Kugler [-] (64. J. Havlásek [-] ) , R. Buchta [-] (70. T. Buršík [-] ) , M. Kršák [-] , J. Krejčí [-]

FK Šumperk
L. Max [-] - M. Šinogl [-] , L. Horák [-] (38. M. Muzikant [-] ) , M. Olejník [-] , J. Bernard [-] , R. Jurásek [-] , J. Nimrichtr [-] , F. Rozsíval [-] , M. Podhorný [-] , M. Smrž [-] , J. Ševčík [-] (59. P. Dostál [-] )

Hráči zápasu: O. Přichystal , D. Pazourek .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: Kolář Jaroslav - BUČEK Vítězslav, PAULÍK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Martin Mužátko
Tip experta: výhra domácích

Rosice si třemi body zajistí druhé místo.

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích