Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2018 17:00

16.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polná odjíždí z Bzence s výpraskem


Branky


5. P. Kasala , 14. D. Pelikán , 21. P. Kasala , 36. D. Šimánek , 44. T. Košut , 74. A. Paták , 82. A. Paták , 84. P. Kasala - 35. J. Caha , 47. D. Čížek (p.)
8

Po pěti brankách v Rosicích musí Polná zkousnout další debakl. Tentokrát dostala osm branek v Bzenci. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli bylo jasno

Bzenečtí chtěli povrtdit tři body ze Staré Říše. Naopak Polná chtěla nechat zapomenout na debakl v Rosicích.

 

Už v 5. minutě potrestal střelou za hranicí velkého vápna Petr Kasala nepřesnou rozehrávku hostí - 1:0. Ve 14. minutě se po Šmahajově trestném kopu nejlépe zorientoval Dominik Pelikán, jehož střelu hostující hráč tečoval mimo dosah gólmana Šejstala. O chvíli později vrátil Reška Šimánkův centr před bránu a tam se prosadil podruhé v zápase Kasala - 3:0. V 35. minutě vykřesal jiskřičku naděje pro hosty Caha - 3:1. Ta však záhy zhasla. Hned minutu poté Jüstel vyslal do brejku Šimánka a ten propálil hostujícího brankáře - 4:1. Ve 44. minutě ještě domácí ve středu hřiště přehráli hosty a ke střele napřáhl Tomáš Košut - 5:1.

Domácí vedení navyšovali

V úvodu druhé půle byl ve vápně faulován Fadrný a David Čížek penaltu proměnil - 5:2. V 74. minutě navýšil vedení domácích Paták, který se prosadil střelou z otočky na bližší tyč - 6:2. Ten samý hráč se prosadil i o osm minut později, když si pohrál s hostující obranou - 7:2. Pro střídajícího Adama Patáka to tak již byla druhá branka v zápase. Skóre uzavřel v 84. minutě Petr Kasala, který parádní bombou pod břevno uzavřel skóre zápasu - 8:2.

 

Polná se pokusí venkovní nezdary napravit doma s Tasovicemi. Bzenec hostí Velkou Bíteš.



Ohlasy k zápasu



Slavoj Polná
Michal Lovětínský (trenér): Obrovský rozdíl byl v kvalitě zakončení. Domácí byli důraznější v obou šestnáctkách. Hra v poli byla vcelku vyrovnaná, ale vše se odvíjí od toho, že na nás doléhají zimní odchody i zranění brankáře. Je to složité, valí se to na nás, a my potřebujeme body, abychom se zachránili.



Sestavy


TJ Slovan Bzenec
M. Kůřil [-] - M. Petrucha [-] , L. Mlýnek [-] , J. Mokrý [-] , T. Košut [-] - J. Justel [-] (73. M. Vaverka [-] ) , T. Reška [-] , D. Šmahaj [-] , D. Pelikán [-] - P. Kasala [-] , D. Šimánek [-] (69. A. Paták [-] )

Slavoj Polná
Š. Šejstal [-] - J. Fadrný [-] , D. Čížek [-] , V. Haala [-] , J. Holub [-] (63. T. Válek [-] ) , J. Caha [-] (71. D. Voráč [-] ) , J. Klíma [-] , J. Bajer [-] , M. Šerý [-] , J. Hrdlička [-] (84. P. Trombelli [-] ) , F. Vedral [-]

ŽK: 89. A. Paták - 60. J. Fadrný , 65. F. Vedral .
Hráči zápasu: A. Paták , P. Kasala , T. Reška .
Počet diváků: 115. Rozhodčí: BERNATÍK Tomáš - GASNÁREK Michal, ZAPLETAL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Matěj Rychetský
Tip experta: výhra domácích

Bzenec naváže na dobrý výsledek ve Staré Říši a ve vyrovnaném utkání zvítězí.

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích