Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2018 17:00

16.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žďár střelecky explodoval v Třebíči


Branky


8

Žďárští nenechali v Třebíči nic náhodě a jasně zvítězili. Pěti brankami se blýskl Matěj Vopršal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli bylo jasno

Třebíč o víkendu doma překvapivě obrala o body Šumperk a o něco podobného se chtěla pokusit i se Žďárem. Ten se však zaskočit nenechal.

 

Zápas začali aktivněji hosté, ale byli to paradoxně domácí, kteří dvakrát hrozili před Konrádem. V 10. minutě zkoušel pozornost domácího brankáře Fiala, ale Rychetský vyrazil jeho střelu na roh. V 17. minutě otevřel po Fialově rohu skóre Vopršal, od jehož nohy se odrazil míč do sítě - 0:1.  V 19. minutě aktivní Fiala odcentroval z levé strany do vápna, kde míč propadl k nehlídanému Sodomkovi, který evačkou uklidil míč do sítě - 0:2. Další gól vstřelil Žďár ve 23. minutě, když Nedvěd zakroutil přímý kop z hranice vápna za záda Rychetského - 0:3. Zbytek poločasu už se dohrával bez větších šancí na obou stranách.

Matěj Vopršal exceloval

Druhý poločas začal lépe pro hosty, když Fialův centr neudržel domácí brankář a Vopršal doklep míč do prázdné branky - 0:4. V 63. minutě se také dočkali snížení stavu domácí, když se trefil Doležal - 1:4. V 66. minutě Vopršal zatáhl míč k lajně odcentroval na vápno, kde Henzl tečovanou střelou propálil míč do sítě - 1:5. Poté již přišli jen gólové chvíle Matěje Vopršala. V 71. minutě našel Fiala ve vápně  Vopršala - 1:6. Další branku přidal v 81. minutě po pasu z levé strany od Vitáska znovu Vopršal - 1:7. Obrana domácích poté nechala v 86. minutě odcentrovat Nedvěda, ten našel na zadní tyči Vopršala, který si připsal pátou trefu v zápase - 1:8. Utkání pak ukončila v poslední minutě střela Henzla do tyče.

 

Třebíč má o víkendu. Žďár hostí Blansko.



Ohlasy k zápasu


HFK Třebíč
Petr Vašíček (trenér): Od začátku jsme byli všude pozdě a v plné nahotě se ukázal rozdíl mezi oběma týmy. Říkám pořád dokola, že s dorostenci se divize hrát nedá. Žďár má také velmi mladý tým, ale ti kluci jsou vyhraní a o dva až tři roky zkušenější. Věděli jsme jak hrají, ale nebyli jsme schopní je stíhat.

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
Petr Nedvěd (trenér): Výsledek odpovídá dění na hřišti. Utkání jsme měli pod kontrolou. V závěru domácí působili rezignovaně.



Sestavy


HFK Třebíč
M. Rychetský [-] - A. Macek [-] (81. V. Bence [-] ) - R. Bence [-] , A. Suchna [-] , F. Krula [-] , P. Florián [-] (86. M. Sáček [-] ) , D. Doležal [-] , A. Beránek [-] , P. Novák [-] , J. Pecka [-] , S. Renát [-]

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
L. Konrád [-] - T. Peňáz [-] , L. Komínek [-] , P. Fiala [-] , R. Štursa [-] - L. Trojánek [-] (46. S. Švoma [-] ) , Č. Vitásek [-] , J. Nedvěd [-] , R. Sodomka [-] (68. O. Růžička [-] ) , T. Janů [-] (58. J. Henzl [-] ) - M. Vopršal [-]

ŽK: 28. D. Doležal , 52. S. Renát , 61. P. Florián .
Hráči zápasu: M. Vopršal , J. Nedvěd , P. Fiala .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Hanák Petr - SLOVÁČEK Adam, MAREK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Matěj Rychetský
Tip experta: remíza

Věřím, že budeme v proměňování šancí úspěšnější než v zápase s Šumperkem a povede se nám obrat favorita o body.

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra hostů