T. Jiroutek 16. (vl.)
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2018 17:00

16.kolo, Divize D, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Říše těsně porazila Ždírec


Branky


16. T. Jiroutek (vl.)
8

Ve Staré Říši rozhodla o výhře domácích vlastní branka ždíreckého Tomáše Jiroutka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté si vstřelili vlastní branku

Stará Říše tři zápasy v řadě nepoznala radost z výhry, a to chtěla změnit v domácím zápase se Ždírcem nad Doubravou, kterému do klidných vod tabulky notně pomohly tři těsně domácí výhry v poměru 1:0.

 

Krajské derby bylo vyrovnané. Oba týmy se soustředily především na bezchybnou obrannou činnost, a tak k vidění mnoho brankových příležitostí nebylo. Hosté působili fotbalověji, byli lepší na míči, ale do šancí se prakticky nedostávali. Jediná branka v zápase přišla v 16. minutě zápasu. Jakub Sobotka po pravém křídle vyslal do úniku Michal Vacka, ten obešel Romana Michalce a jeho přihrávku si do vlastní sítě nešťastně srazil Tomáš Jiroutek a domácí vedli - 1:0. Ve zbytku první půle zahrozili ještě jednou domácí, ale Nehybovu střelu Aleš Bílek vytáhl. Do kabin tak odcházeli v lepší náladě domácí fotbalisté.

Domácí si vedení pohlídali

Hostům se ve finální fázi nedařilo ani ve druhém poločase a za celý zápas prakticky výrazněji neohrozili domácí branku, kterou střežil Martin Jícha. Domácí mohli své vedení navýšit, ale Vojtěch Bastl ani Lukáš Karkula se skórem nepohnuli a jejich tým tak slavil těsně jednobrankové vítězství.

 

Starou Říši čeká těžký zápas v Novém Městě na Moravě. Nic jednoduchého nečeká aní Ždírec, který jede do Šumperka.



Ohlasy k zápasu


FSC Stará Říše
Luděk Kovačík (trenér): Hosté byli lepší na míči, ale my jsme byli nebezpečnější ve velké vápně, proto jsme vyhráli zaslouženě. Chybí nám čtyři hráči ze základu a je to znát. S výsledkem jsme spokojeni. V poslední době nehrajeme dobře a je to všechno takové upracované.

TATRAN Ždírec nad Doubravou
Martin Slavík (trenér): Nezvládli jsme hlavně finální fázi a kvůli tomu jsme smolně prohráli. Je to druhý podobný zápas po sobě. Máme obrovské problémy s produktivitou.



Sestavy


FSC Stará Říše
M. Jícha [-] - R. Nehyba [-] , J. Sobotka [-] , A. Osumanu [-] (52. L. Karkula [-] ) , M. Vacek [-] , V. Bastl [-] (72. J. Štěpnička [-] ) , P. Severa [-] (90. D. Bartoň [-] ) , P. Heide [-] , P. Příborský [-] , L. Hekerle [-] , D. Chlumský [-]

TATRAN Ždírec nad Doubravou
A. Bílek [-] - P. Novotný [-] , J. Málek [-] , P. Klimeš [-] (11. P. Pátek [-] ) , T. Jiroutek [-] (72. M. Slavík [-] ) , J. Novotný [-] , J. Fikar [-] , K. Štukhejl [-] , L. Mrázek [-] (46. R. Kolouch [-] ) , P. Kučera [-] , R. Michalec [-]

ŽK: 36. P. Heide , 86. P. Severa , 90. D. Chlumský - 64. T. Jiroutek , 90. J. Novotný , 90. M. Slavík .
Hráči zápasu: P. Příborský , L. Hekerle .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Soukal Bedřich - KADLEC Václav, LÍKAŘ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Matěj Rychetský
Tip experta: remíza

Stará Říše v posledních zápasech nepředvádí ideální výkony a ani v tomto utkání nepřijde zlepšení. Využije ale domácího prostředí a na nepříliš fotbalu přejícím trávníku vyválčí bod.

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích